Ανείπωτη θλίψη! Έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου! Η ανακοίνωση της οικογένειας
Showbiz

Ανείπωτη θλίψη! Έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου! Η ανακοίνωση της οικογένειας

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τον πόνο που βιώνει η οικογένεια της Έρρικας Πρεζεράκου μετά την είδηση ότι η 7χρονη ανιψιά της, η Αναστασία, τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή. 

Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο της μικρούλας η οποία έδωσε άνιση μάχη για πολλούς μήνες με μία σπάνια μορφή καρκίνου ραγίζει καρδιές:

"Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Elias Triantafyllakis και σήμερα διάλεξε η κόρη μας το παρανυφάκι μας να φύγει από την ζωή. Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ. Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη της να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για αυτή την νεράιδα και ξέρω και πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια…"

Να θυμίσουμε ότι η μικρή Αναστασία έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου και ταξίδεψε στο Τέξας με την οικογένειά της, με σκοπό να κάνει την απαραίτητη θεραπεία σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Όπως είχε αναφέρει τότε η Έρρικα Πρεζεράκου: «Έχουμε ξεκινήσει θεραπείες και σιγά-σιγά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί ακόμα είναι νωρίς. Είμαστε στο Τέξας στο Χιούστον. Ξεκινήσαμε τις θεραπείες.

Μας έδωσαν 35% επιτυχίας. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά σε αυτό που μας είπαν στην Ελλάδα, το 0%, είναι μεγάλο... Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες για να κάνουμε μαγνητική, προκειμένου να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Οπότε έχουμε αυτές τις εβδομάδες μπροστά μας που χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή για να δούμε τι θα γίνει. Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα στη συγκεκριμένη πάθηση. Είναι πολύ λίγοι οι survivors ανά τον κόσμο.

Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχει κάνει θεραπεία. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά, κι εγώ και ο πατέρας της. Να μην σας λέω ψέματα, φοβόμαστε. Η μικρή προσπαθεί να αντεπεξέλθει τώρα γιατί η θεραπεία της έχει πέσει βαριά. Δεν έχει συνηθίσει... Ψυχολογικά είναι καλά, το παλεύει εδώ».

Η Έρρικα Πρεζεράκου, σε όλο αυτόν τον αγώνα συχνά ζητούσε από τους διαδικτυακούς της φίλους να προσευχηθούν μαζί της, ελπίζοντας όπως βέβαια και η αδελφή της Ξένια αλλά και ο γαμπρός της σε ένα θαύμα ώστε να γυρίσει η μικρούλα στην Ελλάδα υγιής. Η μικρή Αναστασία όμως δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη τους πάντες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved