Ραγίζει καρδιές η Πρεζεράκου: «Είχαμε την τιμή να δούμε πώς είναι οι νεράιδες Αναστασία μου»
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η Πρεζεράκου: «Είχαμε την τιμή να δούμε πώς είναι οι νεράιδες Αναστασία μου»

Συντετριμμένη είναι η Έρρικα Πρεζεράκου μετά τον χαμό της μικρής Αναστασίας, της ανιψιάς της, κόρης της αδελφής της Ξένιας η οποία έχασε τη μάχη για τη ζωή. 

Η μικρούλα από το περασμένο χειμώνα που διαγνώστηκε με μία σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου, βρισκόταν στο Τέξας, σε μία ειδική κλινική προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένειά της και με τις ευχές και την ελπίδα όλων να επιστρέψει στην Ελλάδα υγιής και δυνατή.

Όμως, η μικρούλα παρά τις μεγάλες μάχες που έδωσε, δεν τα κατάφερε. Και όπως αποκάλυψε η μητέρα της Ξένια, επέλεξε την ημέρα της επετείου των γάμων των γονιών της για να φύγει για τη γειτονιά των αγγέλων. Η Έρρικα Πρεζεράκου με ένα μήνυμά της στο instagram και μία υπέροχη φωτογραφία της μικρής Αναστασίας, θέλησε να πει με τον δικό της τρόπο το "αντίο" της, ραγίζοντας πολλές καρδιές. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε:

«Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελάκια εκεί στο Παράδεισο. Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασία μου ..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα, θυμίζοντάς μας πώς είναι οι Άγγελοι στη Γη.
Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία, από χαρά είναι αγάπη μου που έκανες ό,τι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. από χαρά είναι τα δάκρυά μας που είχαμε την τιμή να δούμε πώς είναι οι νεράιδες… και πόσο μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..



Δεν θα σου πω άλλα λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγούδισμά σου από εκεί ψηλά που θα παίζεις …

Καλό Παράδεισο Αναστασια μου .."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved