Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της φωτό με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι από την Άνδρο!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της φωτό με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι από την Άνδρο!

Αν και η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για την εκπομπή της στο Mega η οποία και σηματοδοτεί την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση, είπε να πάρει μία ανάσα, στην αγαπημένη της Άνδρο. 

Η όμορφη παρουσιάστρια από χθες μας έχει ενημερώσει ότι βρίσκεται στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών του Μάκη Παντζόπουλου στο νησί, το Onar, αφού ανέβασε στο instagram μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

Σήμερα, όμως είχε έρθει η ώρα για μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία της ίδιας της Ελένης Μενεγάκη από τον επίγειο παράδεισό της, εκεί που η ίδια βρίσκει την ηρεμία της και απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης, εντελώς άβαφτη και πολύ χαλαρή, πόζαρε σε μία από τις πιο όμορφες πέτρινες γωνιές του ξενοδοχειακού συγκροτήματος φορώντας το μπικίνι της. Έτοιμη για βουτιά δηλαδή, την οποία σίγουρα έχει ανάγκη με τόση ζέστη.

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος το καλοκαίρι, σε αντίθεση με το περυσινό που το είχε αφιερώσει στην προσωπική της ξεκούραση και ηρεμία, θα χρειάζεται να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά και τις διακοπές. Το σίγουρο είναι πως η "βάση" της και φέτος θα είναι η αγαπημένη της Άνδρος την οποία λάτρεψε μέσα από τα μάτια του συζύγου της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved