Αποκλειστικό: Ασημακόπουλος:Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών και έδωσε ένα ποσό για καλό σκοπό
Showbiz

Αποκλειστικό: Ασημακόπουλος:Έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών και έδωσε ένα ποσό για καλό σκοπό

Ακόμα μία πράξη ανθρωπιάς από τον Γιώργο Ασημακόπουλο, που τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο survivor, και μας συγκίνησε!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σήμερα, Σάββατο, 3 Ιουλίου βρέθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και έγινε εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του survivor και επιχειρηματίας παρέδωσε μια επιταγή από τις έξι που έχει μοιράσει το ποσό που κέρδισε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει από το survivor είναι 31 χιλιάδες ευρώ.

Ο Γιώργος συναντήθηκε με τον κύρο Μανώλη Παπασάββα, Διοικητή της μονάδας και στενό συνεργάτης της κυρίας Βαρδινογιάννη και τους ευχαρίστησε για το έργο που προσφέρουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, μετά την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» έφυγε για την Πάτρα με την οικογένεια του για να παραδώσει ακόμα μία επιταγή στο σωματείο Φλόγα Πατρών.

Ο πρώην παίκτης του survivor δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε δηλαδή τα χρήματα που θα κέρδιζε από τη συμμετοχή του να τα δώσει στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της δωρεάς του στο Make-A-Wish Ελλάδος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία του οργανισμού για να επισφραγίσει την γενναιόδωρη πράξη του δίνοντας μία από τις έξι επιταγές που έχει μοιράσει το ποσό που συγκέντρωσε από το ριάλιτι.

Όπως θυμάστε και εσείς, ο Γιώργος Ασημακόπουλος λίγο πριν αποχωρήσει από το survivor, είχε πει: "Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε σήμερα. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός.".

Μεγαλείο ψυχής από τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved