Δέσποινα Βανδή: Υποκλινόμαστε! Έχει κορμί 20άρας και δείτε το πρώτο της βίντεο με μαγιό!
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Υποκλινόμαστε! Έχει κορμί 20άρας και δείτε το πρώτο της βίντεο με μαγιό!

Η Δέσποινα Βανδή έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα και τολμά και δημοσιεύει βίντεo που φορά ένα υπέροχο, ολόσωμο μαγιό!

Το καλοκαίρι μπήκε και η Δέσποινα ξεκίνησε απολαμβάνει τις πρώτες της βουτιές φορώντας εντυπωσιακά μαγιό άλλοτε μπικίνι και άλλοτε ολόσωμα! Άλλωστε, είναι μια εποχή που της αρέσει και την χαίρεται στο έπακρον.

Το καλλίγραμμο και γυμνασμένο της κορμί δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο!

Η τραγουδίστρια όταν ξεφεύγει λίγο και παίρνει δύο με τρία κιλά, ξεκινά το τρέξιμο κι σε συνδυασμό με ένα σωστό διατροφικό πλάνο, τα χάνει σε χρόνo dt!

«Με μια καλή προπόνηση η μέρα ξεκινάει διαφορετικά! Όσο κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο πραγματικά προσπαθήστε να βρείτε έστω μια ώρα για το εαυτό σας και αφιερώστε την στην άσκηση του σώματος σας! Η ευεξία που θα αισθανθείτε είναι αναντικατάστατη! Είμαι σίγουρη ότι εάν το προγραμματίσετε όπως τόσα αλλά θα τα καταφέρετε!», έχει πει η ίδια στους followers της.

Δεν φτάνει όμως μόνο η γυμναστική.

Ποια είναι εκείνα τα διατροφικά tips που την βοηθούν;

«Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε. Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά.

Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματα σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε. Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά!», έχει πει η ίδια.

Δείτε πως είναι πράγματι το κορμί της με μαγιό και θα πάθε πλάκα και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved