Οικονομάκου: Φορά το μαγιό της και κάνει γυμναστική – Μάθε πόσα κιλά θέλει να χάσει μετά τη γέννα
Showbiz

Οικονομάκου: Φορά το μαγιό της και κάνει γυμναστική – Μάθε πόσα κιλά θέλει να χάσει μετά τη γέννα

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε βίντεο στο Instagram της και μας έδειξε πως είναι το κορμί της λίγες μέρες μετά τη δεύτερη γέννα!

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν έχει χάσει όλα τα κιλά και ανέφερε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ξεκίνησε γυμναστική και έχει σκοπό να χάσει 6 κιλά προκειμένου να επανέλθει στη φόρμα της.

Φόρεσε το μαγιό της και… δεν κολύμπησε, αλλά έκανε ποδήλατο!

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε πει μια εβδομάδα μετά τη γέννηση της κόρης της: «Βλέπω τα μηνύματά σας και θέλω να απαντήσω σε πολύ σημαντικές ερωτήσεις στα γρήγορα. Γέννησα φυσιολογικά, είχα πάρει 17-18 κιλά. Έχω χάσει ήδη τα 7-8 κιλά. Η κοιλιά μου μάζεψε αμέσως μόνη της. Εύχομαι με το καλό σε όλες τις μανούλες που γεννάνε αυτές τις μέρες. Εύχομαι με κανένα πόνο, γιατί εγώ σχεδόν το έζησα με κανένα πόνο και υπάρχει. Σας το εύχομαι».

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσφατα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κάτι το οποίο μας ανακοίνωσε και μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media...

«9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει ❤️. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή

(p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)», ήταν τα λόγια της κάτω από την πρώτη της ανάρτηση κατά την αναχώρησή της από το μαιευτήριο.

Η Αθηνά Οικονομάκου πια ακολουθεί ένα διαφορετικό πρόγραμμα στην καθημερινότητά της με τα δυο της παιδιά. Η ηθοποιός μάλιστα δεν πήρε πολλά κιλά και τολμά και δημοσιεύει βίντεό της στο οποίο απεικονίζεται με μαγιό!

Δείτε την και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved