Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Τα... άκουσε από τη γυναίκα του Έλενα Τσαβαλιά! Η συγκίνησή της και τα παράπονα!

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος μίλησε για όλα, όμως μίλησε και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά σε τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή. 

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την παράστασή του στο Δελφινάριο «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά» η οποία έχει και συγκινητικές σκηνές και την εκπομπή του 5X5. Επίσης, απάντησε στο εάν έχει προσβάλλει κάποιον, δήλωσε πως πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να τους σατιρίσει και ανέφερε ένα περιστατικό από θαυμαστές του που τον περίμεναν έξω από το θέατρο.

Μιλώντας για την κριτική που έχει δεχθεί αποκάλυψε: «Δεν έχω προσβάλλει ποτέ κάποιον μέσα από τη σάτιρά μου και τις παραστάσεις μου. Δεν προσβάλλω ποτέ ομάδες ατόμων».

Ακόμα, η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά έκανε τηλεφωνική παρέμβαση μην κρύβοντας τη συγκίνησή της αλλά και τα παράπονα που έχει από τον Μάρκο Σεφερλή.

Συγκινημένη η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε αρχικά για το video αφιέρωμα που έκανε η εκπομπή στον Μάρκο Σεφερλή αλλά όταν η Σίσσυ Χρηστίδου ρώτησε τον Μάρκο αν την προσέχει η Έλενα είπε με... έντονο αλλά χαριτωμένο ύφος: «Όχι, γιατί λείπεις συνέχεια από το σπίτι. Είσαι στο θέατρο για να φτιάξεις την παράσταση, δεν πάμε διακοπές…». Κάτι που αποδέχτηκε ο Μάρκος Σεφερλής μιλώντας στη συνέχεια με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη.

Όσο για το «φλερτ» στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 αποκάλυψε: «Η Έλενα το έχει αποδεχθεί ότι έχει παντρευτεί έναν άνδρα που αρέσει για το χιούμορ, την εξυπνάδα και την εμφάνισή του μετά το γυμναστήριο. Ξέρει ότι κάνω πλάκα και ότι αυτό αρέσει και στον άλλον που είναι απέναντί μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved