Ελένη Μενεγάκη: Η απίθανη φωτό της στα Άχλα! Ξαπλωμένη στην αμμουδιά με το κίτρινο καφτάνι της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η απίθανη φωτό της στα Άχλα! Ξαπλωμένη στην αμμουδιά με το κίτρινο καφτάνι της

Μετά την πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό από τα μαγευτικά Άχλα ήρθε και μια ακόμη που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Το απόγευμα της Κυριακής (4-07) η Ελένη ανέβασε μια απίθανη φωτογραφία από την παραλία.

Με κατακίτρινο καφτάνι και ξαπλωμένη στην αμμουδιά η Ελένη ήταν το κάτι άλλο! «Λίγο μετά τις 8 μμ στα Αχλα της Ανδρου ! #eleni #androsisland #cyclades #onarexperience #andros_secrets #greece», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η όμορφη παρουσιάστρια από προχθές μας έχει ενημερώσει ότι βρίσκεται στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών του Μάκη Παντζόπουλου στο νησί, το Onar, αφού ανέβασε στο instagram μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

Δες τη φωτογραφία

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος το καλοκαίρι, σε αντίθεση με το περσινό που το είχε αφιερώσει στην προσωπική της ξεκούραση και ηρεμία, θα χρειάζεται να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη δουλειά και τις διακοπές. Το σίγουρο είναι πως η "βάση" της και φέτος θα είναι η αγαπημένη της Άνδρος την οποία λάτρεψε μέσα από τα μάτια του συζύγου της.

Το φετινό καλοκαίρι θα έχει ξεχωριστή σημασία για την Ελένη. Πρέπει να «γεμίσει» τις «μπαταρίες» της καθώς η επιστροφή της στο κανάλι από όπου ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα θα σημάνει ένα νέο κεφάλαιο στα τηλεοπτικά δρώμενα. Η εκπομπή ακόμα δεν έχει όνομα, τουλάχιστον προς το παρόν αλλά ήδη είναι δεδομένο ότι θα έχει στο τιμόνι της και την αρχισυνταξία την παλιά συνεργάτιδα της Ελένης, την Ελένη Γελαλή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved