Βασίλης Μίχας: «Ήμουν με μια γυναίκα που ήταν 7 χρόνια μεγαλύτερή μου»
Showbiz

Βασίλης Μίχας: «Ήμουν με μια γυναίκα που ήταν 7 χρόνια μεγαλύτερή μου»

Ο Βασίλης Μίχας τον οποίο είδαμε να πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Φαίης Ξυλά στη σειρά του Star Έρωτας με διαφορά, μιλάει για την εμπειρία του να είναι ερωτευμένος με γυναίκα μεγαλύτερή του. 

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην μοντέλο μίλησε αρχικά για τον τρόπο που τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Η υποκριτική προέκυψε ξαφνικά. Έψαχνα για δουλειά σε ένα bar πριν από τρία χρόνια. Εκεί συνάντησα μια casting director και μου είπε: "Θέλεις να ασχοληθείς με την υποκριτική;"

Με έστειλε να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια και, χωρίς να έχω ασχοληθεί ποτέ και χωρίς να το πολυσκεφτώ, οδηγήθηκα εκεί. Πέρασα από casting για τη σειρά "Επιστροφή" του ΑΝΤ1 και με πήραν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι φίλοι και η οικογένειά μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Η μητέρα μου και η αδελφή μου όταν με είδαν για πρώτη φορά στην τηλεόραση χοροπήδαγαν πάνω στους καναπέ­δες. Ηταν πολύ γλυκό. Την επόμενη σεζόν έπαιξα σε μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής μου. Ένιωθα τόσο άνετα που θα μπορούσα μετά το τέλος της παράστασης να σβήσω τα φώτα και να πέσω για ύπνο πάνω στη σκηνή. Ξεκλείδωσαν μέσα μου πράγματα που δεν ήξερα ότι είχα. Σκέψου ένα παιδί που πίστευε ότι θα γίνει ποδοσφαιριστής να βρίσκεται ξαφνικά σε μια σκηνή θεάτρου - άλλοι κόσμοι! Μεγαλώνο­ντας συνειδητοποιώ ότι μπορείς να είσαι και ποδοσφαιριστής και καλλιτέχνης.»

Ο Βασίλης και οι έρωτες με διαφορά

«Το Έρωτας με Διαφορά ήταν μια καταπλη­κτική εμπειρία. Το χάρηκα πάρα πολύ. Η παραγωγή ήταν εξαιρετική και όλοι απίστευτα υποστηρικτικοί. Τους ένιωσα όλους σαν οικο­γένεια. Χαίρομαι πολύ που θα δείτε τώρα στο Star και το δεύτερο κύκλο. Τη Φαίη την αγαπώ πάρα πολύ. Υπήρξε χημεία μεταξύ μας από την πρώτη μέρα. Όπως λέει όμως και η γιαγιά μου, "έργο είναι, έργο".

Ας το αφήσουμε λοιπόν εκεί, δεν θέλω να πω κάτι άλλο (σ.σ: υπήρχαν φήμες ότι είναι ζευγάρι και στη ζωή με τη συμπρωταγωνίστριά του, Φαιή Ξύλα). Δεν ξέρω κατά πόσον ταυτίζομαι με το ρόλο μου. Το κομμάτι της σχέσης με διαφορά ηλικίας μου έχει συμβεί, αλλά όχι με το πακέτο που είδαμε στη σειρά, δηλαδή δεν έχω υπάρξει με μια γυναίκα που να έχει παιδιά. Ήμουν όμως με μια γυναίκα που ήταν 7 χρόνια μεγαλύτερή μου. Εγώ ήμουν 26 κι αυτή 33. Αλλά μου συνέβη και πρόσφατα, στα 28 μου, με άλλη γυναίκα, με την οποία είχαμε 10 χρόνια διαφορά.»

Πηγή: DownTown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved