Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια φωτό με τον γιο της, Νικόλα και η στιγμή που μας λύγισε
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Η σπάνια φωτό με τον γιο της, Νικόλα και η στιγμή που μας λύγισε

Η Σοφία Αλιμπέρτη, ως γνωστόν έχει αποκτήσει δυο γιους με τον Γιάννη Πάριο, τον Μιχαήλ - Άγγελο και τον Νικόλα, κατά κόσμον Good Job Nicky.

Η ίδια εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να μείνει μακριά από την τηλεόραση αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ζει τα τελευταία έντεκα χρόνια στην Πάρο.

Εκεί έχει βρει τον προσωπικό της παράδεισο, όπου πλέον μένει μόνιμα, ενώ δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά στο νησί.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είναι ευτυχισμένη μητέρα, καθώς βλέπει τους άντρες της ζωής της να μεγαλώνουν και να χαράζουν τον δικό τους δρόμο στη ζωή. Τον τελευταίο ένα χρόνο έχει γίνει αρκετός ντόρος με τον γιο τους, Νικόλα, ο οποίος και μας συστήθηκε με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμό του, Good Job Nicky.

H Σοφία Αλιμπέρτη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γιου της, Νικόλα, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του τραγουδιού! Αυτή τη φορά μοιράστηκε μέσα από τα stories της μια απίθανη φωτογραφία μετά το τέλος του πρώτου live του γιου της. «Στο live του good job nicky πήρα την πιο όμορφη αγκαλιά της ζωής μου. Σ’ ευχαριστώ Νικόλα μου», σημείωσε.

Δες τη φωτό στη gallery

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει για το πώς πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του δοκιμάζοντας ένα εντελώς διαφορετικό είδος μουσικής.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Μέχρι να νιώσω ώριμος κανείς δεν ήξερε μόνο η μαμά μου ότι τραγουδούσα. Το έκρυβα 100% από τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου δεν ήξερε καθόλου ότι τραγουδούσα. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Είναι τιμητικό που ο κόσμος αναγνωρίζει ότι ναι έχω το γονίδιο αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Για το ψευδώνυμό του, Good Job Nicky, ανέφερε: «Αντιλαμβάνομαι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ήθελα να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου για αυτό και το όνομα Good Job Nicky. Ο αδελφός μου ο Χάρης με μύησε στους Simpsons και εκπαιδεύτηκα καλά στα αγγλικά μου.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved