Ελένη Μενεγάκη: Το άλμπουμ από τις πρώτες στιγμές της στην Άνδρο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το άλμπουμ από τις πρώτες στιγμές της στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις πρώτες της βουτιές με την οικογένειά της στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου!

Ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι άλλος από τα Άχλα της Άνδρου, εκεί που γνώρισε τον άντρα της, Μάκη Παντζόπουλο και έμελλε να της αλλάξει τη ζωή!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το νησί και κάθε φορά που το επισκέπτεται, δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και μας δείχνει όχι μόνο πως περνά αλλά και τις ομορφιές του τόπου.

H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτουν ο Μάκης και η Ελένη φαίνεται ότι προσφέρουν στην παρουσιάστρια την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται, κάτι που είχε με τον τρόπο της αναφέρει, όταν ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι θα σταματήσει για κάποιο διάστημα από την μικρή οθόνη: «Είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει».

Η Ελένη λόγω της πανδημίας και των lockdown είχε καιρό να πάει στην Άνδρο και τώρα που την επισκέφτηκε δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες άλλοτε μόνη της και άλλοτε με την οικογένειά της.

Εσείς είδατε όλες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελένη από τις πρώτες της στιγμές στα Άχλα της Άνδρου;

Δείτε τες στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved