Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ολόσωμη φωτό με animal print μπικίνι! Θα τα χάσεις με το κορμί της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη ολόσωμη φωτό με animal print μπικίνι! Θα τα χάσεις με το κορμί της

Επιτέλους είδαμε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με το μπικίνι της.

Στην Άνδρο απολαμβάνει τις διακοπές της η παρουσιάστρια καθώς αυτό που πλέον επιθυμεί πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και της επιστροφής της, είναι να ξεκουραστεί και να επιστρέψει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Και σίγουρα θα το κάνει καθώς εκεί στο νησί της η Ελένη γεμίζει «μπαταρίες», χαλαρώνει, περνά μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της και φυσικά φροντίζει να μην χάνει ούτε βουτιά! Σε μια τέτοια στιγμή την είδαμε και με το φανταστικό animal print μπικίνι της και μας τρέλανε με το απίθανο κορμί της. Βουτηγμένη στην πισίνα και με συντροφιά ένα φουσκωτό χελωνάκι, η Ελένη πόζαρε και μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους followers της.

Όσο για το κορμί της; Τι να πει κανείς…

Αψεγάδιαστο και μάλιστα δίχως ίχνος ρετούς. Τι κάνει και φροντίζει να το διατηρεί τόσο υπέροχο;

Φροντίζει να κόβει από πριν όλα όσα την επιβαρύνουν στη ζυγαριά κι έτσι τους καλοκαιρινούς μήνες έχει αυτό το «ελεύθερο» να μπορεί να απολαμβάνει κάθε είδους λιχουδιά. Τρώει στεγνά, πίνει περισσότερο νερό και αποφεύγει τις λιχουδιές που της προσθέτουν άχρηστες θερμίδες

Δες την στη gallery

Το μεγάλο της comeback σχεδιάζει η Ελένη Μενεγάκη η οποία από τη νέα τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στη μικρή οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Μετά την αποχώρησή της από τον ALPHA, πολλά ήταν τα σενάρια που ήθελαν την παρουσιάστρια σε διάφορους σταθμούς και μάλιστα σε άλλες τηλεοπτικές ζώνες.

Η Ελένη συμφώνησε με το MEGA επιστρέφοντας στη μεσημεριανή ζώνη και στο καθημερινό ραντεβού με το κοινό της. Οι προετοιμασίες για τη νέα της εκπομπή έχουν ξεκινήσει με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν για την τελική ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved