Μαριέλλα Σαββίδου: Ακομπλεξάριστη! Ποζάρει με μπικίνι και είναι υπέροχη!
Showbiz

Μαριέλλα Σαββίδου: Ακομπλεξάριστη! Ποζάρει με μπικίνι και είναι υπέροχη!

Η Μαριέλλα Σαββίδου ποζάρει φορώντας μονόχρωμo μπικίνι και οι φωτογραφίες της είναι η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη!

H Μαριέλλα Σαββίδου είναι μία από τις πιο ακομπλεξάριστες γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Η ηθοποιός λατρεύει τις καμπύλες της και δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η Μαριέλλα Σαββίδου είχε πει σε παλιότερή της συνέντευξη: «Δεν είχα κάποια φοβία για το μπικίνι, αφού και στην παραλία αυτό φοράω. Γιατί θα έπρεπε να ντραπώ ή να έχω ανασφάλειες; Αγαπάω το σώμα μου και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω μια φωτογράφηση που γίνεται κατά κόρον από μοντελέ σωματότυπους. Είναι πολύ όμορφο το να προβάλλονται όλοι οι σωματότυποι και να δείχνουμε ότι μπορούμε όλοι να είμαστε σέξι»!

Η ίδια κατά το παρελθόν είχε αποκαλύψει πως είχε πέσει θύμα bullying και bodyshaming: «Eχω βιώσει σ’ ένα επίπεδο bullying και bodyshaming. Κατάλαβα, όμως, ότι αυτοί είχαν το πρόβλημα και όχι εγώ. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο το έχουμε λίγο αυτό, να σχολιάζουμε τα κιλά του ενός και του άλλου. Εγώ διεκδίκησα τον χώρο μου και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πήρα πολλά μηνύματα από γυναίκες που μου έλεγαν:

«Κι εγώ έτσι νιώθω, ταυτίζομαι μαζί σου!» ή «σ’ ευχαριστώ που μιλάς θετικά για όλα τα σώματα». Οπότε, όταν βλέπω ότι κάποιοι κακοποιούνται λεκτικά από τρίτους για το σώμα τους και το bodyshaming που βιώνουν, θυμώνω και στεναχωριέμαι. Εκεί μπορεί να μιλήσω με θυμό – και χωρίς φόβο! Για μένα μπορεί να μην ασχοληθώ καν», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της και εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι «συγχαρητήρια»!

Eίναι μία juicy γυναίκα και δείτε την στις παρακάτω φωτογραφίες να ποζάρει με μπικίνι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved