Λένα Δροσάκη: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της και πόσα έχει χάσει ήδη!
Showbiz

Λένα Δροσάκη: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της και πόσα έχει χάσει ήδη!

Η, σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, η Λένα Δροσάκη απόλαυσε την εγκυμοσύνη της στον γιο της, όμως δεν έκρυψε ότι ήταν και αρκετά δύσκολη κύηση. 

Παρ' όλα αυτά δεν αγχώθηκε ούτε στιγμή για τα κιλά που θα έπαιρνε κατά την εγκυμοσύνη αλλά ούτε και για το πώς θα τα έχανε.

Η όμορφη ηθοποιός και γλυκιά μανούλα μάλιστα αποκάλυψε και πόσα κιλά πήρε αλλά και πόσα έχασε μέχρι σήμερα. Διαβάστε τι είπε:

Ύστερα από αυτό τον δύσκολο χρόνο, μπορείς να πεις πως από-1 λαμβάνεις τη μητρότητα, Λένα;

Λένα: Ε, ναι, αυτή η φάση είναι σίγουρα πιο όμορφη, πιο αρμονική. Δεν έχεις τις αγωνίες της αρχής -ή έχεις μάθει να τις διαχειρίζεσαι- και ο μι­κρός είναι παιδάκι ολόκληρο, συνεννοείσαι μαζί του. Ηρέμησα, οι ορμό­νες μου το ίδιο, άρχισα πάλι να δουλεύω, να ξαναβρίσκω τον εαυτό μου, το σώμα μου.

Έχασες πολλά κιλά;

Λένα: Έχασα 25 κιλά, αλλά είχα πάρει πάρα πολλά στην εγκυμοσύνη, γύρω στα 35-40 κιλά. Μου μείνουν άλλα 10 αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θέλω να τα χάσω όλα. Μου αρέσουν οι νέες, θηλυκές καμπύλες μου.

Πώς αλλιώς σε άλλαξε το παιδί;

Λένα: Νομίζω πως με προσγείωσε - ή με γείωσε, αν θες. Δεν αγχώνομαι πια τόσο πολύ για ασήμαντα πράγματα. Όλα έχουν αποκτήσει τπ σημασία και την προτεραιότητα που τους αξίζει.

Αλέξανδρε, πόσο ήθελες ένα παιδί και ποσό έτοιμος ήσουν για αυτό; Πώς σε άλλαξε ο ερχομός του μικρού Ανάσταση;

Αλέξανδρος: Νομίζω πως αυτό που συνέβη κατά βάση είναι ότι με ανακάλυψα. Στάθηκα απέναντι από τον εαυτό μου και με είδα καθαρά. Η Λένα πρώτα ήταν εκείνη που με έβαλε σε έναν δρόμο αυτογνωσίας, αλλά ο ερ­χομός του παιδιού μας με ταρακούνησε κι άλλο. Και, φυσικά, με έκανε να αναθεωρήσω τι είναι σημαντικό και τι όχι, να βάλω στην άκρη τους ναρκισ­σισμούς, τις αγωνίες της δουλειάς κ.λπ. - όλα αυτά έχουν περάσει τώρα σε δεύτερη μοίρα. Ο γιος μου, το ομολογώ, μου έχει πάρει τα μυαλά. Δεν χορ­ταίνω να τον έχω στην αγκαλιά μου, να τον φροντίζω, να τον βλέπω να με­γαλώνει και να μαθαίνω απ' αυτόν.

Το μεγαλύτερο μάθημα που σου έχει δώσει μέχρι στιγμής;

Αλέξανδρος: Με έχει κάνει να ακούω περισσότερο τους άλλους, να αφουγκράζομαι τις ανάγκες τους. Και να τους προσέχω. Παλιότερα ίσως και να ήμουν πιο εγωιστής.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved