Χρονοπούλου: Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Δείτε με ποιον είχε σχέση η ηθοποιός!
Showbiz

Χρονοπούλου: Αυτό δεν το γνωρίζαμε! Δείτε με ποιον είχε σχέση η ηθοποιός!

Η Μαίρη Χρονοπούλου έζησε μία γεμάτη ζωή και υπήρξε το... αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών. Η ίδια όμως χάρισε τον έρωτά της σε έναν πασίγνωστο μουσικό που λίγοι γνωρίζαμε ότι είχε σχέση μαζί του. 

Μια τέτοια περσόνα αλήθεια φόβιζε τους άντρες; Η Μαίρη Χρονοπούλου απαντά: «Φυσικά. Οι έξυπνες γυναί­κες το παίζουν χαζοβιόλες κι εγώ δεν ήμουν τόσο έξυπνη. Οι:άντρες αντιδρούσαν άσχημα απέναντί μου.

Δεν συγχωρούν οι μάγκες εύκολα το να είσαι σε ένα επάγ­γελμα προβολής. Εγώ κανονική γυναίκα ήμουν, αλλά δεν το καταλάβαιναν. Όταν η γυναίκα είναι πιο προβεβλημένη από έναν άντρα το πληρώνει.» Όμως είναι γεμάτη , από έρωτα. «Έφαγα πολλά χρόνια με κάθε άντρα και μου έχουν επισυνάψει 500 σχέσεις που δεν υπήρ­ξαν. Έμεινα επτά χρόνια μόνη μου, από τα 35 μέχρι τα 42, εποχή που ήμουν στα ντουζένια μου. Είχα πάθει ένα σοκ από προηγούμενη σχέση και δεν ήθελα να συνυπάρχω με κανέναν. Δεν άντεχα στην ιδέα ότι θα με ακουμπήσει έστω και στα ακροδάχτυλά μου ένας άντρας. Μετά παντρεύτηκα τον άντρα μου που δεν ήταν πολύ ενοχλητικός σε αυτό τον τομέα και με βόλευε πάρα πολύ. Είχα ένα θηριώδες σπίτι στα Σπάτα, μια πεθερά με μια κατσικούλα μαλτέζικη κι έλεγα ν' αφήσω το θέατρο να κάτσω στον Πύρ­γο μου. Δύο χρόνια έμεινα παντρεμένη. Είχα ένα πολύ δυστυχισμένο γάμο, αλλά ένα πολύ ευτυχισμένο και βελούδινο διαζύγιο. Μετά που χώρισα με τον άντρα μου με κέρδισε με το χιούμορ του ο Γιάννης Καραλής. Έμεινα μαζί του πολύ καιρό.»

Δεν είχε σχέση με συμπρωταγωνιστές, εκτός από τον Ανδρέα Μπάρκουλη με τον οποίο ήταν αρραβωνια­σμένη. «Ήμασταν μαζί τρία χρόνια. Είχε υπέροχους γονείς, αλλά ήθελα να χωρίσω από τον πρώτο χρόνο. Όμως φοβόμουν. Γι' αυτό και μετά έμεινα, όπως σου είπα, πολλά χρόνια μόνη μου.» Υπήρξε όμως ένας έρωτας που την καθόρισε. «Υπήρξε στη ζωή μου ένας άντρας που ήταν ο απόλυτος έρωτας. Έπρεπε όμως κάποια στιγμή να χωρίσω.» Τότε ήταν που έκανε τη γυμνή φωτογράφηση για το Playboy. «Η μόνη ελπίς για να χωρίσω ήταν να μπει αυτός ο προστατευτικός φράχτης/Ηξερα ότι δεν θα μου το συγχωρούσε.» Όμως η Μαίρη δεν ξαναπαντρεύτηκε. «Δεν ήθελα, για όνομα του Θεού, να κάνω ένα δεύτερο γάμο. Ήθελα όμως πολλά παιδιά - δεν είναι αστείο; Τελικά δεν έκανα κανένα και τώρα ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό. Άλλαξα γνώμη όταν διαπίστωσα πως ένα παιδί γίνεται για να πραγματοποιηθεί ένας γάμος, το δεύτερο παιδί για να τον στεριώσει. Αυτή η εξίσωση -ένα παιδί συν μισός γάμος, συν ολόκληρη δυστυχία- δεν με ενδιαφέρει. Ανώτερα μαθηματικά για μένα. Γίνεται και τρίτο παιδί; Είναι η δεύτερη κρίση στο γάμο και σώζεται η ελληνική αγία οικογένεια, που μόνο αγία δεν είναι. Ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών και δεν ήθελα να έχω ένα παιδί χωρισμένων γονιών.» Το σίγουρο είναι ότι η Μαίρη ήταν μια γυναίκα που αναζητούσε σαν μια άλλη Μπλανς Ντιμπουά τη μαγεία μακριά από το ρεαλισμό και πίστευε στην καλοσύνη των ξένων. Πώς θα μπορούσαν οι άντρες να της αντισταθούν;

Δεν είναι τυχαίο που τη ζήλευαν. «Με ζήλευαν πολύ, λες και ήμουν η Λουκρητία Βοργία, ενώ ήμουν απόλυτα πιστή. Φοβισμένα αγόρια, με ανάγκη για κυριαρχία. Εγώ δεν ξέρω τι θα πει ζήλια, δεν ψάχνομαι, πιστεύω ό,τι μου πουν. Έλειψε τρεις ώρες και είπε ότι είχε πάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα; Το πιστεύω. Βάρδα μην έρθει μπροστά μου κάτι. Εκεί γίνομαι θηρίο. Όχι, κύριε. Να μπεις στον κόπο να πεις ένα ωραίο ψέμα και να με κοροϊδέψεις, μην το φέρεις μπρο­στά μου και το δω. Είναι αυτοσυντήρηση να μην ψάχνεις. Γενικά είμαι του επικούρειου φιλοσοφικού συστήματος. Θέλω να περνάω καλά κι όχι να τρώγομαι.» Και, ναι, πιστεύει στη διάφανη, αιώνια αγάπη. «Αν είσαι ρομαντικός πεθαίνε,ις ρομαντικός, κι εγώ υπήρξα αθεράπευτα ρομαντική. Αν είσαι τυχερός βρίσκεις το άλλο μισό κι ας μη διαρκέσει για πάντα.»

Πηγή: DownTown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved