Μαίρη Χρονοπούλου: Η αδελφική σχέση με τον Νίκο Κούρκουλο και οι πλάκες που του έκανε!
Instagram
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Η αδελφική σχέση με τον Νίκο Κούρκουλο και οι πλάκες που του έκανε!

Είναι γνωστή η αμοιβαία αδυναμία που είχαν η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Νίκος Κούρκουλος - μάλι­στα εκείνη έχει βαφτίσει και το γιο του, τον Αλκι.

«Γνωριστήκαμε όταν εκείνος ήταν στη δραματική σχολή κι εγώ στο χορό του αρχαίου δράματος. Όταν πέθανε, κλείναμε 52 χρόνια εξαιρετικής φιλίας.

Ο Νίκος ήταν ο αδελφός που δεν είχα κι εγώ ήμουν η αδελ­φή που δεν είχε. Εκείνος έτρεχε πάντα για μένα. Μου έκανε βέβαια και φοβερές φάρσες - στο θέατρο ειδικά έκανε το παν για να με κάνει να γελάσω στις πιο δραματικές σκηνές.

Μια φορά, όταν παίζαμε στην ταινία "Το Χώμα βάφτηκε Κόκκινο" είχε μια σκηνή που έπρεπε να μπω σε ένα βάλτο και ο Γιάννης Βόγλης προσπαθούσε να με βιάσει. Την καίρια στιγμή ερχόταν ο Κούρκουλος και άρχιζε το μπουνίδι. Ο Νίκος είχε συνεννοηθεί με τους άλλους να μη μου πουν ότι είχε βδέλλες. Την έτρωγα εγώ; Ρώτησα τους χωρικούς και μου λένε "τίγκα στις βδέλλες ο βάλτος. Για να μην κολλήσουν πάνω σου δεν πρέπει να μυρίζεις σαν άνθρωπος".

Άλειψα τα πόδια μου μέχρι τη μέση με βενζίνη, πετρέλαιο, άρωμα, μπόλικο ταλκ, φόρεσα κάτι κάλτσες χοντρές και μπότες, πήγα αρματωμένη. Δεν, με πλησίασε βδέλλα. Έλα όμως που εκείνοι δεν τη γλίτωσαν! Την πάτησαν. Τον αγαπούσα τον Νίκο. Ήξερα τα πάντα για εκείνον κι εκείνος τα πάντα για μένα. Ο Νίκος ήταν αρσενικό, δεν είχε ανάγκη όλες αυτές τις επιβεβαιώσεις που χρειάζονται οι άντρες. Ήταν όμορφος, ταλαντούχος, επιβεβαιωμένος. Τα είχε όλα.»

Πηγή: DownTown

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved