Αποκλειστικό: Ασπιώτης – Κλαψινού: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους - Όλες οι λεπτομέρειες
Showbiz

Αποκλειστικό: Ασπιώτης – Κλαψινού: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους - Όλες οι λεπτομέρειες

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Κωνσταντίνα Κλαψινού.

Το ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr συγκατοικεί σε ένα υπέροχο σπίτι στο Μαρούσι.

Οι δυο ηθοποιοί μετρούν μαζί σχεδόν δυο χρόνια και μέσα σε αυτά οι φορές που τους έχουμε δει να ποζάρουν μαζί ή παρέα με φίλους σε κάποια θεατρική έξοδο είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η σύντροφός του, επίσης ηθοποιός είναι από εκείνα τα ζευγάρια που θέλουν να διατηρούν τις όμορφες στιγμές της προσωπικής τους ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και το έχουν καταφέρει μια χαρά, αν αναλογιστεί κανείς πως η μοναδική φορά που τους είδαμε να ποζάρουν πλάι πλάι ήταν πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο φωτογραφικός μας φακός τους είχε απαθανατίσει μετά το τέλος της παράστασης που πρωταγωνιστούσε ο εξαίρετος ηθοποιός.

Το ζευγάρι μένει πλέον μαζί δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει πως κάνουν και σχέδια γάμου αφού προτεραιότητα των δυο αποτελεί η επαγγελματική τους ανέλιξη!

Ζουν τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη και φροντίζουν να αφιερώνουν όμορφες στιγμές ο ένας στον άλλο!

«Είναι καλά, όλα. Μελλοντικά δεν βλέπω ούτε τον εαυτό μου πόσο μάλλον έναν άλλον άνθρωπο. Δεν με απασχολούν καθόλου αυτά. Δεν ονειρευόμουν ποτέ γάμους και παιδιά. Ούτε τώρα το ονειρεύομαι. Δεν θέλω, δεν θα μου άρεσε να μπω σε αυτή την διαδικασία. Έχω κάτσει, έχω σκεφτεί, το έχω συζητήσει με ανθρώπους και νομίζω πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις ένα γάμο. Ένα παιδί αν έρθει, καλοδεχούμενο», δήλωνε η Κωνσταντίνα Κλαψινού ένα χρόνο πριν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved