Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου και το δημόσιο ευχαριστώ
Showbiz

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Ηλία Μπόγδανου και το δημόσιο ευχαριστώ

Survivor: Μπορεί ο Ηλίας Μπόγδανος να έκανε ήδη από χθες, λίγο μετά τον τελικό, κάποια Instastories, όμως, τώρα έκανε και την πρώτη του ανάρτηση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, το απόγευμα της Τρίτης (6/7) πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

«Δεν μπορώ να το περιγράψω, όσες φορές και να το πω δεν φτάνουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Αυτό που βιώνω είναι μαγικό, τοση αγάπη είναι αδιανόητη και είναι το δικό μου έπαθλο. Η αγάπη μενει, αυτό να θυμάστε! Τα καλύτερα έρχονται❤️».


Να θυμίσουμε πως μετά τον τελικό ο ίδιος ο πρώην παίκτης ανέβασε δύο βίντεο στα stories του στον προσωπικό του λογαριασμό και τόνισε:
«Παιδιά είναι τόσο πολλά αυτά που θέλω να σας πω, αλλά θα τα αφήσω για αύριο. Γιατί τώρα το μόνο που νιώθω να πω, είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ για αυτήν την αγάπη που έχω βιώσει. Αυτό είναι το αληθινό έπαθλο για μένα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»!

Η μητέρα του δήλωσε επίσης στο gossip-tv.gr:

«Χαρήκαμε για τον γιο μας αλλά και για τον Σάκη γιατί όλοι το άξιζαν. Ο Σάκης ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης. Ένα μικρό τσικ στενοχώριας το έχω αλλά χαίρομαι, θα ήθελα να το πάρει ο γιος μου. Δεν περίμενα όμως ότι ξεκινώντας για το Survivorθα έφτανε σε αυτό το σημείο. Τον έβλεπα καθημερινά, ψήφιζα και στενοχωριόμουν που περνούσε δύσκολα»,


Δείτε την πρώτη του ανάρτηση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved