GNTM: Θα τα «χάσεις» με την topless φωτό της Χαράς Παππά μέσα σε πισίνα - Πιο σέξι από ποτέ!
Showbiz

GNTM: Θα τα «χάσεις» με την topless φωτό της Χαράς Παππά μέσα σε πισίνα - Πιο σέξι από ποτέ!

Η Χαρά Παππά έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων του Star, GNTM και λόγω φυσικά και της σχέσης που διατηρούσε με τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί.

Το όμορφο μοντέλο, μας άφησε σήμερα (6/7) με το στόμα ανοιχτό με τη φωτογραφία που επέλεξε να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε να ποζάρει topless μέσα σε μια πισίνα και ήταν πιο σέξι από ποτέ.

Να θυμίσουμε πως η ίδια καλεσμένη πρόσφατα στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είχε δηλώσει:
«Τώρα προτεραιότητα έχω τον εαυτό μου. Αλλά δε μετανιώνω για τίποτα από τα προηγούμενα, γιατί αφέθηκα όντως σε αυτή τη σχέση. Είναι υπέροχος άνθρωπος. Για μένα ο Μπουράκ ήταν πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Ζουσα πραγματικά όπως ένιωθα. Για αυτό έφυγα και στην Τουρκία. Ο Μπουράκ όταν του είπα για το παιχνίδι, δεν το συζήτησε. Μου είπε να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη.»!

Και είχε προσθέσει:« Η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Μπουράκ. Συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ πρόσφατα. Είχα να τον δω ενάμιση χρόνο. Ήταν 3,5 χρόνια στη ζωή μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να είναι καλά. Συναντηθήκαμε, όλα καλά. Είναι καλά και είμαστε καλά. Είναι καλές οι σχέσεις μας. Χαίρομαι πολύ για εκείνον»!


Δες τη σέξι φωτογραφία που ανέβασε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved