Survivor: Η πρώτη συνάντηση Σάκη - Μαριαλένας μετά το τέλος του ριάλιτι και ο χαμός από θαυμαστές
Showbiz

Survivor: Η πρώτη συνάντηση Σάκη - Μαριαλένας μετά το τέλος του ριάλιτι και ο χαμός από θαυμαστές

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (6/7).

Το πρώην ζευγάρι, μαζί με τον "κουμπάρο" Τριαντάφυλλο και την Ελευθερία Ελευθερίου, βρέθηκαν στο κατάστημα ένδυσης του Σάκη Κατσούλη και απέξω γινόταν ένας χαμός από θαυμαστές.

Όλοι τους μοιράστηκαν στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.
Μάλιστα, η Μαριαλένα ανέβασε βίντεο τόσο όσο ήταν στο αυτοκίνητό της, ενημερώνοντας τους πάντες για το πού πάει, όσο και όταν έφτασε!

Δείτε τα βίντεο:

Θα γίνουν άραγε ζευγάρι ξανά οι δύο τους μετά τον χωρισμό από τη σχέση δύο χρόνων που διατηρούσαν στο παρελθόν;

Κανείς δεν γνωρίζει όμως η Μαριαλένα δεν έκρυψε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που εκείνος κατέκτησε το έπαθλο, μιλώντας όμως συγχρόνως και με τα καλύτερα λόγια για τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος στάθηκε άξιος αντίπαλος απέναντι στον Σάκη Κατσούλη.

Όταν η Μαριαλένα ρωτήθηκε για τα προσωπικά της και αν είναι single εκείνη απάντησε αυθόρμητα: "Είμαι single". Και πρόσθεσε όταν κάποιος ανέφερε το όνομα του Γιώργου Λιβάνη με τον οποίο διατηρούσε σχέση λίγο πριν μπει στο παιχνίδι: "Πρέπει να κάνουμε μία συζήτηση με τον Γιώργο Λιβάνη" αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved