Survivor: Η ανάρτηση του Acun Ilicali με τον Σάκη Κατσούλη και το ευχαριστώ στους Έλληνες
Showbiz

Survivor: Η ανάρτηση του Acun Ilicali με τον Σάκη Κατσούλη και το ευχαριστώ στους Έλληνες

Survivor: Ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος μάλιστα, μοιράστηκε με τους followers του, αρκετά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο έκανε μέχρι και live μετάδοση!

Ο Γιώργος Λιανός τον καλωσόρισε και του έδωσε το λόγο να μιλήσει για την εμπειρία του στο ελληνικό Survivor αφού είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τους παίκτες τόσο στο στίβο μάχης όσο και στα μεγάλα έπαθλα.

Το απόγευμα της Τρίτης, μια μέρα δηλαδή μετά τον τελικό από τον οποίο αναδείχτηκε νικητής ο Σάκης Κατσούλης, ο Ατζούν, πόσταρε μια κοινή τους φωτογραφία και ευχαρίστησε δημόσια και τους Έλληνες τηλεθεατές που παρακολουθούσαν πιστά το πρόγραμμα.

«Είχαμε μια πολύ καλή σεζόν φέτος στην Ελλάδα, θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μας και να ευχαριστήσω όλους τους τηλεθεατές μας...», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ατζούν.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι στο live του τελικού έστειλε τις ευχές του και στον Σάκη Τανιμανίδη που παρουσίαζε το Survivor όλες τις προηγούμενες σεζόν.

«Θέλω να στείλω την μεγάλη μου αγάπη στον φίλο μου, τον Σάκη και στην πανέμορφη γυναίκα του, οι οποίοι έφεραν στον κόσμο τα δυο παιδάκια τους. Τους αγαπώ πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved