Δημήτρης Λιγνάδης: Απολογείται για δύο ακόμη υποθέσεις βιασμού
Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Απολογείται για δύο ακόμη υποθέσεις βιασμού

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταχθεί από τις φυλακές Τρίπολης, όπου έχει προφυλακιστεί για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή

Στην Ανακρίτρια θα βρεθεί αύριο, Πέμπτη ο Δημήτρης Λιγνάδης, για να δώσει συμπληρωματική απολογία για τις νέες διώξεις για δύο βιασμούς, που έχουν ασκηθεί σε βάρος του, μετά την προφυλάκισή του, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο σκηνοθέτης θα μεταχθεί από τις φυλακές Τρίπολης, όπου έχει προφυλακιστεί για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή, ενώ η εισαγγελία της Αθήνας άσκησε στις 31 Μαρτίου νέα δίωξη σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι ήδη προφυλακισμένος για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκων κατά συρροή, ενώ η εισαγγελία της Αθήνας άσκησε στις 31 Μαρτίου νέα δίωξη σε βάρος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου για βιασμό.

Στις 14 Ιουνίου ασκήθηκε ακόμη μια δίωξη για άλλη περίπτωση που σχετίζεται με έναν 24χρονο.

Ο άνδρας κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό που φέρεται ότι έγινε πριν από 7 χρόνια, όταν βρισκόταν σε ηλικία 17 ετών. Το πρόσωπο προσήλθε στις αρχές να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά τελικά έγινε ο ίδιος καταγγέλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved