Η αποκάλυψη της Μαριαλένας για τη συμφιλίωση της μαμάς της με τον Σάκη και η συγγνώμη στον Λιβάνη
Showbiz

Η αποκάλυψη της Μαριαλένας για τη συμφιλίωση της μαμάς της με τον Σάκη και η συγγνώμη στον Λιβάνη

Ξεκαθαρίσματα από τη Μαριαλένα για Γιώργο Λιβάνη και ό, τι συνέβη ανάμεσα στον Σάκη και τη μαμά της.

Μιλώντας στο Πρωινό, αποκάλυψε πως οφείλει μια "συγγνώμη" στον τραγουδιστή ενώ σχεδιάζει να "τα βρει" η μαμά της με τον Σάκη.

«Η μεγαλύτερη απορία όλων είναι αν θα παντρευτώ με τον Σάκη. Μας θέλουν μαζί. Δεν έχουμε πει τίποτα, είμαστε στα χαμένα όλοι μας. Δεν έχει συμβεί τίποτα παραπάνω από ότι είδατε στο παιχνίδι. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Η μαμά μου δεν μου είπε τίποτα για τη νίκη του Σάκη. Θέλω λίγο να ηρεμήσει, γιατί τη βρήκα τρελαμένη και στενοχωρήθηκα. Θα τη φέρω σε επαφή με τον Σάκη και θα τα βρούνε. Θα λυθούν οι παρεξηγήσεις. Δε φοβάμαι για αυτό», είπε στην κάμερα του Πρωινού ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη.

Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Γιώργο Λιβάνη καθόλου. Θέλω να ηρεμήσω και να κάνω μια συζήτηση με τον Γιώργο σίγουρα. Να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, γιατί στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που έγινε κατά του Γιώργου. Γιατί δεν του αξίζει. Είναι πολύ καλό παιδί. Και σίγουρα δε θα ήθελα να γίνει όλο αυτό. Και θεωρώ ότι του οφείλω μια συγγνώμη, χωρίς να θεωρώ ότι φταίω 100% για ό,τι έχει γίνει. Αλλά του οφείλω μια συγγνώμη γιατί δεν του αξίζει όλο αυτό που γίνεται» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved