Το καλοκαίρι για τους Έλληνες Celebrities ξεκίνησε! Δείτε τις πρώτες τους φωτογραφίες!
Showbiz

Το καλοκαίρι για τους Έλληνες Celebrities ξεκίνησε! Δείτε τις πρώτες τους φωτογραφίες!

Το καλοκαίρι για τους Έλληνες Celebrities μόλις ξεκίνησε κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις φωτογραφίες με τις πρώτες τους βουτιές στις νησιώτικες παραλίες!

Στη Φολέγανδρο βρέθηκε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

"Πρώτη βουτιά! Επιτέλους!!! Άργησα φέτος είναι αλήθεια, όμως αφού προέκυψε στην Ανάφη η πρώτη βουτιά του καλοκαιριού αισθάνομαι τυχερή!
Εδώ κάποιες παπαρατσικές φωτό από τον @nikosmoutsinas ! Καρέ καρέ το στύψιμο μαλλιού...", έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια που βρέθηκε με τον Νίκο Μουτσινά στην Ανάφη.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι πολύ ερωτευμένοι και το ζευγάρι ταξίδεψε στη Λήμνο για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα του Βορείου Αγαίου.

Η όμορφη πρώην Survivor Κάτια Ταραμπάνκο με ένα υπέροχο μαγιό που αναδεικνύει το ακόμα πιο υπέροχο κορμί της έκανε την πρώτη της βουτιά για το καλοκαίρι και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η Έλενα Χριστοπούλου ανήρτησε την πιο χαλαρή και παράλληλα καλοκαιρινή φωτό που μαζί της μας συνεπήρε στην απόλυτη ηρεμία και γαλήνη των Κουφονησιών, όπου εκεί βρέθηκε με τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο "Pop Up", ωστόσο βρήκε λίγο χρόνο να κάνει μια βουτιά σε παραλία της πρωτεύουσας.

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκαν στη Σκύρο και απήλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved