Χριστίνα Κεφαλά: Η οργισμένη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο και η έκκλησή της- Τι συμβαίνει;
Showbiz

Χριστίνα Κεφαλά: Η οργισμένη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο και η έκκλησή της- Τι συμβαίνει;

Η Χριστίνα Κεφαλά μετά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ καλείται τώρα να δώσει την πιο μεγάλη μάχη με τον κορoνοϊό.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια με αυτή την φωτογραφία, με την πεταλούδα στο χέρι στο κρεβάτι του νοσοκομείου αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό που προκάλεσε πνευμονία.

«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Αcun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουνα θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα ψιλοπυρετό τρεις μέρες γι’ αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κάπως κουρασμένη πολύ, ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και αυτά και τη γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη. Και την Παρασκευή που πήγα για τον covid για το μοριακό ένιωθα λες και είμαι… έχω δέκατα άλλα δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες. Μετά από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό», είπε η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις.

Τι συνέβη όμως και έκανε μια οργισμένη ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο από όπου νοσηλεύεται;

Δέχτηκε «επίθεση» από follower και δεν δίστασε να απαντήσει ενώ ζήτησε να γίνει και αναφορά. «Σας παρακαλώ μια αναφορά όλοι. Πρώτον, να μάθουν να σέβονται και πόσο μάλλον τις γυναίκες, δεύτερον, ας επισκεφτούν τους δικούς τους γιατρούς για τα ψυχολογικά τους, τρίτον είναι δική μου γνώμη, στο προφίλ μου και κάνω ό,τι θέλω, τέταρτον, όποια βγαίνει με μαγιό στο Instagram, από πότε θεωρείται β@ζιτα το 2021; Πέμπτον, πραγματικά μαγκιά μου, που κάθομαι λέω τη γνώμη μου, έστω και στην κατάσταση που είμαι».

Δες την ανάρτησή της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved