Φαίδων Κεφαλέας: Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη
Showbiz

Φαίδων Κεφαλέας: Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Ο Φαίδων Κεφαλέας, ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Τι κάνει σήμερα και πού βρίσκεται;

Το "γλυκό αγόρι" της Ελένης έπειτα από τη συνεργασία τους, η οποία είχε διαρκέσει , αρκετά χρόνια, έκανε κάποια δικά του τηλεοπτικά και θεατρικά βήματα και μετά… χάθηκε.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, βρέθηκε μετανάστης στη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια, ο Φαίδων Κεφαλέας γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο της Ελληνοαμερικανίδας Άννας Χριστίνας Αρβανίτη και η ζωή του άλλαξε εντελώς!

Οι γονείς της κοπέλας του έχουν αλυσίδα εστίασης, ενώ η ίδια έχει αποφοιτήσει από το New York University, στο οποίο σπούδασε business and economics. Μένουν μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι! Ο ίδιος, ασχολείται πια με business management σε μαγαζιά, αλλά παράλληλα έχει και συμβόλαιο με μεγάλο καλλιτεχνικό πρακτορείο της Νέας Υόρκης.

Το 2020 ο Φαίδωνας Κεφαλέας είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μέσω skype και οι δυο τους συναντήθηκαν στον τηλεοπτικό αέρα, αρκετά χρόνια μετά.

Αν κρίνουμε από τις πρόσφατες φωτογραφίες του που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο facebook, ο χρόνος έχει περάσει από πάνω του και δεν τον έχει... ακουμπήσει!

Δείτε τις φωτογραφίες του Φαίδωνα Κεφαλέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved