Παπαδήμα: «Έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα στη TV τον Φιλιππίδη να χτυπάει αλύπητα έναν ηθοποιό»
Showbiz

Παπαδήμα: «Έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα στη TV τον Φιλιππίδη να χτυπάει αλύπητα έναν ηθοποιό»

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε πρόσφατη εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για ένα απίστευτο περιστατικό που είδε στην τηλεόραση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχατε συνεργαστεί;

Δεν υπήρχε περίπτωση. Είχε φάει τέτοια πόρτα στη μούρη, που δεν γινόταν. Δεν με πήρε ποτέ στη δουλειά, αλλά έτυχε να δουλεύει κάποτε με τον Γιάννη (σ.σ Μποσταντζόγλου) και είχε μια συμπεριφορά περίεργη. Ήταν πριν από 25-26 χρόνια εγώ ήμουν έγκυος. Δεν ξέρω αν ήξερε ότι είμαι έγκυος, αλλά κλείδωσε την πόρτα στο καμαρίνι μου, ενώ ο Γιάννης ήταν στο διπλανό καμαρίνι. Κάτι πράγματα τρελά.

Ενώ ήταν δίπλα ο άντρας σας έκανε κάτι τέτοιο; Τόσο θράσος έχουν κάποιοι άνθρωποι;

Δεν φταίνε μόνο αυτοί, αλλά και εκείνοι που τους δίνουν την εξουσία. Έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα στην τηλεόραση τον Φιλιππίδη πάνω στη σκηνή να χτυπάει αλύπητα έναν ηθοποιό. Τότε έγραψα μήνυμα στον παραγωγό πως αυτός ευθύνεται για όλη αυτή την κατάντια. Να ξέρετε πως ο ηθοποιός αυτός έπαιρνε 450 ευρώ, σας το λέω και ανατριχιάσω. Κάποιοι φίλοι μου λένε "καλά οι άλλοι ηθοποιοί τι έκαναν;". Όταν όμως ο ίδιος ο χτυπημένος έλεγε μην πείτε τίποτα γιατί χρειάζομαι τα 450 ευρώ, τότε τι να κάνει. Ο παραγωγός τι έκανε; Αυτά τα άτομα φτιάχνανε τους παραγωγούς δεν ήταν οι ίδιοι παραγωγοί. Και το πράγμα συνεχίζεται έτσι ή λίγο αλλιώς. Οι παραγωγοί που θα δουν πως η ιστορία επαναλαμβάνεται σε κάθε επίπεδο, η βία υπήρχε πάντα σε κάθε μορφή. Αυτό βίωσε ή Κοτοπούλη. Είναι σαν να βλέπεις τη ζωή της Κοτοπούλη σε τραγωδία, αλλά με κωμικά στοιχεία γιατί είχε μαύρο χιούμορ. Ο Δραγόύμης την έλεγε αγρίμι, γι' αυτό και ονόμασα το έργο έτσι.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved