Survivor: James Καφετζής: Αποκάλυψε το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ κορονοϊού στο οποίο υπεβλήθη
Showbiz

Survivor: James Καφετζής: Αποκάλυψε το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ κορονοϊού στο οποίο υπεβλήθη

Survivor: Με μία ανάρτησή του στο Twitter, ο James Καφετζής αποκάλυψε το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ στο οποίο υπεβλήθη. 

Ο Ροδίτης επιχειρηματίας ο οποίος ανιχνεύτηκε θετικός στο rapid test που έκανε την Κυριακή το απόγευμα, λίγο πριν περάσει την είσοδο του Θεάτρου Άλσους Βεΐκου όπου θα διεξαγόταν το live, αναγκάστηκε να αποχωρήσει αμέσως από τον χώρο.

Τον ακολούθησε εκείνη την ημέρα η αγαπημένη του Maxine και μαζί παρακολούθησαν τη βραδιά από την τηλεόραση.

Έπρεπε να περιμένει κάποια 24ωρα ώστε να υποβληθεί και σε μοριακό τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έφερε ιικό φορτίο του κορονοϊού και τα αποτελέσματα τα πήρε πριν από λίγο (7/7) τα οποία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω twitter.

"Αρνητικός" έγραψε ο James ανακουφισμένος προφανώς από το αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι αν και την ημέρα του ημιτελικού Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης οι οποίοι μετά το θετικό αποτέλεσμα του φίλου τους James θεωρούσαν ότι είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, αποφάσισαν την ημέρα του τελικού να μην παρευρεθούν ενώ ήδη, είχε νοσήσει η Χριστίνα Κεφαλά η οποία αναγκάστηκε να μεταφερθεί και στο νοσοκομείο μιας και της γύρισε σε πνευμονία.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για τον James ο οποίος όμως δυστυχώς έχασε την ευκαιρία να δει live τόσο τον Ημιτελικό όσο και τον τελικό του παιχνιδιού.

Δείτε την ανάρτηση του Ροδίτη πρώην παίκτη του φετινού Survivor:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved