H Έλενα Τσαβαλιά έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Μάρκο Σεφερλή και μας συγκίνησε!
Showbiz

H Έλενα Τσαβαλιά έκανε ερωτική εξομολόγηση στον Μάρκο Σεφερλή και μας συγκίνησε!

Είναι μαζί κάτι παραπάνω από 18 χρόνια και δεν είναι καθόλου τυχαίο που θεωρούνται από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας σόουμπιζ. 

Ο λόγος για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά οι οποίοι απολαμβάνουν την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον γιο τους Χάρη ο οποίος πλέον είναι 17 ετών.

Η όμορφη ηθοποιός σε ανύποπτη στιγμή σήμερα (7/7) και χωρίς καμία ιδιαίτερη αφορμή θέλησε μέσα από το instagram να εκφράσει στον σύζυγό της τα συναισθήματά της γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα των δύο υπέροχων κοινών φωτογραφιών που ανέβασε:

"Είσαι η δύναμή μου❣️
Είσαι το στήριγμά μου❣️
Είσαι η αγκαλιά μου❣️
Σ’ ευχαριστώ για όλα τα καλά που έχεις φέρει στη ζωή μου… για όλα τα υπέροχα που μου έχεις χαρίσει…❣️
Σ’ αγαπώ".

Είναι γεγονός ότι το ζευγάρι κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να διατηρήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ακόμα και όταν οι ίδιοι βρίσκονταν στο επίκεντρο, φρόντισαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητά τους.

Προσφάτως, ο Μάρκος Σεφερλής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και η Έλενα Τσαβαλιά είπε δημόσια τα παραπονάκια της, πάντα με τρυφερό τρόπο. Η ηθοποιός του παραπονέθηκε ότι λόγω της παράστασης που ανεβάζει στο Δελφινάριο δεν θα καταφέρουν να πάνε διακοπές, όμως ο Μάρκος Σεφερλής τής θύμισε πόσο πολύ αγαπάει τη δουλειά του και έτσι η Έλενα Τσαβαλιά, για ακόμα μία φορά έδειξε κατανόηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved