Ηλίας Μπόγδανος: Το σπίτι που μένει με την σύντροφό του είναι απίθανο, μοντέρνο και στιλάτο
Showbiz

Ηλίας Μπόγδανος: Το σπίτι που μένει με την σύντροφό του είναι απίθανο, μοντέρνο και στιλάτο

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε στην Ελλάδα και σίγουρα αυτό που διακαώς επιθυμούσε, πέρα φυσικά από το αποτέλεσμα του τελικού, ήταν η θαλπωρή του σπιτιού του.

Αυτό εξάλλου φάνηκε και από το γεγονός ότι αμέσως μετά το live o Ηλίας και το κορίτσι του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, έκαναν ένα πάρτι στο σπίτι με λίγους και καλούς φίλους ώστε να γιορτάσουν την επιστροφή του.

Ηλίας και Αλεξάνδρα συγκατοικούν σε ένα άνετο, νεανικό και άκρως στιλάτο σπίτι. Φυσικά τις εντυπώσεις «κλέβει» το σημείο εκείνο οπού παίζει μουσική με τους χιλιάδες δίσκους να κοσμούν το πίσω μέρος.

Μοντέρνοι καναπέδες, υπέροχα διακοσμητικά και στιλάτα αντικείμενα με την ομορφιά του ξύλινου πατώματος να δένει αρμονικά την κάθε γωνιά! Το σαλόνι με το τζάκι φαίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό ενώ υπέροχη και λειτουργική είναι και η κουζίνα του Ηλία Μπόγδανου στην οποία μάλιστα δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με ντραμς.

Δες το στη gallery

«Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό.

Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει. Ξέρετε τι είναι να έχεις να τη δεις τόσο καιρό, να είναι στο κοινό και να έρχονται τα παιδάκια να βγάλουν φωτογραφία και να μου κάνει: “Έχουμε όλο το χρόνο εμείς, πάρε το χρόνο σου”. Δεν μπορείτε να καταλάβετε. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα.

Γενικά με όλη της τη στάση και μου το επιβεβαίωσαν και οι φίλοι μου και οι γονείς ότι το βλέπουν. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά για αυτό που είμαι. Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο», είπε ο ίδιος για την Αλεξάνδρα του σε πρόσφατη συνέντευξή του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved