The Bachelor: Έγινε κι αυτό! Ο Βασιλάκος έδωσε συμβουλές στον Αλέξη Παππά
Showbiz

The Bachelor: Έγινε κι αυτό! Ο Βασιλάκος έδωσε συμβουλές στον Αλέξη Παππά

The Bachelor: Συνέντευξη στο Happy Day παραχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην Bachelor έδωσε συμβουλές και στον νέο που δεν είναι άλλος από τον Αλέξη Παππά.

«Με όλες τις κοπέλες κρατάω επαφή εκτός από τη Νικολέτα γιατί προχώρησε στη ζωή της, έκανε και σχέση», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος και συνέχισε:

«Είμαι 30 χρονών, έχω κάνει τρεις σοβαρές σχέσεις, έχω συζήσει, έχω αλλάξει ήπειρο. Όταν βλέπω ότι μία σχέση δεν πρόκειται να προχωρήσει και δεν έχει μέλλον, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί. Ξεκάθαρα (η Νικολέτα) ήταν αυτή που μου ταίριαζε περισσότερο, ένιωθα ο εαυτός μου, ένιωθα ότι ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μου. Και με τους γονείς της ταίριαζα πολύ κι έχω όμορφα συναισθήματα για εκείνους. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να βρεθούμε και να τα πούμε».

Όσο για τον Αλέξη Παππά; Ακόμα δεν είδαμε το νέο Bachelor στις οθόνες μας και τον συμβούλεψε να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά και να δώσει ευκαιρίες.
«Να γνωρίσει την κάθε κοπέλα ξεχωριστά είτε του αρέσει, είτε όχι εξωτερικά. Θα πρέπει να δώσει χρόνο. Μπορεί όντως να οδηγηθείς και στον γάμο. Θα πρέπει να σέβεται τα κορίτσια πάρα πολύ, πιο πολύ και από τον ίδιο του τον εαυτό. Ο σκοπός του θα είναι να τις προστατεύσει», είπε.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved