Άγριες μέλισσες: Στάθης Κόικας: «Λαμβάνω ακόμα μηνύματα για τον ρόλο μου στη σειρά»
Showbiz

Άγριες μέλισσες: Στάθης Κόικας: «Λαμβάνω ακόμα μηνύματα για τον ρόλο μου στη σειρά»

Άγριες μέλισσες: Ο ηθοποιός Στάθης Κόικας ο οποίος εισέβαλε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 με τον ρόλο του Αχιλλέα Μεγαρίτη θα εμφανιστεί και στον τρίτο κύκλο σε κάποια φλας μπακ.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε αν λαμβάνει ακόμα μηνύματα για τη σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και αν ετοιμάζει κάτι θεατρικά μέσα στο καλοκαίρι.

Ωχ Αχιλλέας Μεγαρίτης ξέρετε από βασανιστήρια. Στον ρόλο πάντως διαπρέψατε. Λαμβάνετε ακόμη μηνύματα για τη σειρά;

«Ναι, μόνο που έχουν αλλάξει περιεχόμενο. Εχουν ξεπεραστεί τα σχόλια όπου οι φανατικοί τηλεθεατές δεν ξεχώριζαν ποιος είναι ο ρόλος και ποιος ο ηθοποιός και τώρα είναι μηνύματα που αφορούν την ερμηνεία του ρόλου. Τα περισσότερα λένε πια "κρίμα που έφυγε ο Αχιλλέας τόσο νωρίς". Βέβαια οι τηλεθεατές δεν θα περιμένουν για πολύ τον επόμενο κακό αφού έρχεται ο αδελφός του ο Ακύλας».

Εσείς θα είστε σε κάποια επεισόδια του τρίτου κύκλου;

«Θα είμαι, καθώς ο Αχιλλέας θα εμφανιστεί σε κάποια φλας μπακ μέσα από τα οποία θα δούμε ποια ήταν η σχέση του με τον αδελφό του πριν εκείνος μπει στη φυλακή».

Θα πέσει φως και στο πώς δημιουργήθηκαν οι «Αβαντες»;

«Δεν ξέρω αν θα δώσουν πολύ βάρος σε αυτό γιατί θα έρθει η χούντα και οι "Αβαντες" τότε θα μοιάζουν με σκαλάκι μπροστά σε αυτό που έρχεται. Λογικά όμως θα δούμε τι συνέβη και γιατί ο Ακύλας πήγε φυλακή και ποιος ήταν ο ρόλος του Αχιλλέα σε όλο αυτό. Παράλληλα θα ανοίξουν νέες ιστορίες που θα αφορούν τις οικογένειες των δύο αδελφών».

Θεατρικά ετοιμάζετε κάτι μέσα στο καλοκαίρι;

«Δεν είναι θέατρο ακριβώς. Είναι ένα θεατρικό εργαστήρι με ηθοποιούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες όλων των ηλικιών, το οποίο θα λάβει δράση στον χώρο της αρχαίας Ολυμπίαςυπό την καθοδήγηση της Αγγελικής Τόμπρου. Σε συνεργασία με το τμήμα animation του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής θα δημιουργηθεί ένα άβαταρ το οποίο θα αντιγράψει τις κινήσεις όλων όσοι συμμετέχουν στο θεατρικό δρώμενο και τον Σεπτέμβρη το τελικό αποτέλεσμα όλου αυτού θα είναι μια εφαρμογή. Οποιος την κατεβάζει και είναι στον χώρο της αρχαίας Ολυμπίας θα έχει για ξεναγό το άβαταρ. Από τη νέα σεζόν θα είμαι στο Εθνικό θέατρο στην κεντρική σκηνή του Τσίλερ με το έργο "Το αγόρι στο θεωρείο" της Αγγελικής Δαρλάση, σε σκηνοθεσία Σοφίας Μαραθάκη και διασκευή της Ανδρης Θεοδότου», είπε στο TV24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved