Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αν δεν υπάρχει μουρμούρα θα πλήτταμε θανάσιμα»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αν δεν υπάρχει μουρμούρα θα πλήτταμε θανάσιμα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι από τους καλλιτέχνες που δεν αποκλίνουν της πορείας τους, έχουν αγάπη για την τέχνη τους, προσήλωση, ήθος και, το κυριότερο, ταπεινότητα και σεβασμό.

Και καθώς είναι αεικίνητος, το φετινό καλοκαίρι ετοιμάζεται για περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με το αστυνομικό έργο «Η παγίδα» που θα συνεχίσει στις αίθουσες και τον χειμώνα, ενώ παράλληλα θα ντυθεί γαμπρός στην κωμική σειρά του ΑLΡΗΑ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που συνεχίζει για ένατη σεζόν.

Παράλληλα με το θέατρο συνεχίζετε στην κωμωδία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ΑLΡΗΑ για ένατη χρονιά. Τη σεζόν που μας πέρασε η σειρά αποτέλεσε για εμάς το κοινό ψυχική ανάταση. Μας ταξίδεψε πέραν της κινδυνολογίας και των κακών προμηνυμάτων.

«Ζωή να έχουμε, δεν καταλάβαμε πώς πέρασαν οκτώ χρόνια. Το καλύτερο βραβείο και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς μέσω πανδημίας ήταν τα καλά λόγια του κόσμου. Εβγαινα έξω και μου έλεγαν: "Ευχαριστούμε που υπάρχετε και είστε μέσα στο σπίτι μας"».

Πάντως οι συγγραφείς έχουν ανεξάντλητο πεδίο έμπνευσης.

«Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο γιατί από την πρώτη χρονιά, αν και το κόνσεπτ είναι ισπανικά, άφησαν κατά μέρος τις ξένες ατάκες και τη θεματολογία του αρχικού σεναρίου και άρχισαν, να ασχολούνται με τα καθ' ημάς. Εχουν τον σεβασμό μας και πολλά συγχαρητήρια γιατί φτάσαμε αισίως τα 580 επεισόδια και είναι όλα εμπνευσμένα. Ειλικρινά τους θαυμάζω».

Είναι δύσκολο αυτό που κάνετε κι εσείς. Δύο άτομα καλείστε να βγάλετε ολόκληρες σκηνές σε αυτοτελή επεισόδια.

«Οντως, η δυσκολία της "Μουρμούρας" είναι ότι είμαστε δύο άνθρωποι που βγάζουμε ένα επεισόδιο , και αυτό απαιτεί την εφευρετικότητα του κωμικού ηθοποιού και κάθε φορά να εξελίσσεις τα εκφραστικά σου μέσα και να δημιουργείς κάτι καινούριο. Δεν μπορώ να μπαίνω σε στεγανά και σε μια τεχνική που θα κουβαλάω χρόνια. Στην παράσταση “Ή παγίδα" κρατάω το δραματικό μέρος του έργου».

Το σίγουρο είναι ότι η «Μουρμούρα» μεταφέρει το μήνυμα πως ο έρωτας υπάρχει σε οποιαδήποτε ηλικία.

«Πράγματι μπαίνει το μεγάλο ερώτημα αν η μουρμούρα είναι πηγή ζωής για ένα ζευγάρι. Και όντως είναι. Γιατί από ό,τι βλέπουμε, αν δεν υπάρχει μουρμούρα, δηλαδή το αλατοπίπερο θα πλήτταμε θανάσιμα. Αρκεί να είναι στις σωστές δόσεις. Αυτή είναι η μουρμούρα του έρωτα και της αγάπης γιατί δείχνει ότι ο ένας ενδιαφέρεται για τον άλλον, έστω κι αν κάποιες φορές συμβαίνει με λανθασμένο τρόπο».

Πιστεύω πως αν ο κυρ Ηλίας δεν ήταν ερωτευμένος με την κυρά Καίτη δεν θα είχε μείνει στο ίδιο σπίτι ούτε καν στην ίδια πόλη με εκείνη.

«Ετσι είναι. Εδώ είναι ένα παιχνίδι σκύλου και γάτας. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πόσο ερωτευμένοι είναι αυτοί οι δύο και ταυτόχρονα πόσο χαριτωμένα εγωιστές. Από τη μια το παραδέχονται και από την άλλη δεν μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα».

Πάντως, όπως είδαμε, η πρόταση γάμου έγινε όπως μόνο ο Ηλίας θα μπορούσε να την κάνει.

«Το δαχτυλίδι μπήκε στο γουρουνόπουλο. Τι να κάνουμε; Ηλίας είναι αυτός. Τώρα αναμένουμε τα κουφέτα», είπε στο TV 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved