Άννη Θεοχάρη: «Η “Μουρμούρα” έχει πολλή αγάπη και μεράκι»
Showbiz

Άννη Θεοχάρη: «Η “Μουρμούρα” έχει πολλή αγάπη και μεράκι»

Η απολαυστική Μένη, την οποία υποδύεται υπέροχα η ηθοποιός Άννη Θεοχάρη, με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο δίνει πιπεράτη νότα στην πολυαγαπημένη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ΑLΡΗΑ.

- Η Μένη ζαχαρώνει τη ζωή του Ηλία και της Καίτης;

«Η Μένη αγαπά πολύ την Καίτη Κίτσο. Είναι αφοσιωμένη φίλη. Η Καίτη είναι το είδωλο της, την αντιγράφει, τη θαυμάζει και την αγαπάει αληθινά. Θα ήθελε και εκείνη σαφώς να φτιάξει τη δική της οικογένεια κάποια στιγμή. Άλλωστε γι' αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους βοηθήσει να τα ξαναβρούν. Πιστεύει στο γάμο και στο happy ending. Οπότε περισσότερο τους ζαχάρωνε όσο ήταν μαζί. Τώρα προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει».

- Μήπως ζαχαρώνει μόνο τον Ηλία;

«Έτσι όπως έχω σκεφτεί εγώ το ρόλο μου σαν Μένη, μου φαίνεται φοβερά εκτός χαρακτήρα να ζαχαρώνει τον Ηλία. Τον βλέπει σαν πατέρα και σαν οικογένεια».

- Ο Ηλίας θα πάει επιτέλους την Καίτη νυφούλα στην εκκλησία; Ή με τα νυφικά θα ασχολείται μόνο επαγγελματικά;

.-«Εγώ, ως τηλεθεάτρια της "Μουρμούρας", θα ήθελα να μην παντρευτούν ποτέ η Καίτη και ο Ηλίας. Άλλωστε, είναι τόσο ερωτευμένοι μεταξύ τους που ο γάμος δεν τους χρειάζεται. Τώρα, τι μπορεί να σκαρφιστούν οι δαιμόνιοι σεναριογρόφοι, αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω».

- Η Μένη διαθέτει εκρηκτική ταμπεραμέντο και θετική αύρα. Η Αννη πώς αντιμετωπίζει την καθημερινή της ζωή;

«Γενικά δεν είμαι και ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στη Γη! Προσπαθώ να βλέπω τις καταστάσεις με χιούμορ και ψυχραιμία, ωστόσο. Περνάμε πολύ δύσκολες μέρες και είμαστε όλοι εκτός της κανονικότητας μας. Αλλά κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ για να μένω θετική και αισιόδοξη, για όσα θα έρθουν».

- Εννέα χρόνια «Μουρμούρα». Γιατί άντεξαν στο χρόνο ηθοποιοί και κοινό;

«Δεν είναι τυχαίο που η "Μουρμούρα" κρατά γερά εννέα χρόνια. Οι άνθρωποι που δουλεύουν γι' αυτή τη σειρά λειτουργούν σαν οικογένεια και δημιουργούν με κέφι και μεράκι. Συναντώ κόσμο που μου λέει πως με τη "Μουρμούρα" ξεχνιέται, γελάει, αλλάζει διάθεση, δραπετεύει για λίγο από μια δύσκολη μέρα και αυτό είναι σπουδαία υπόθεση. Οι τηλεθεατές φαίνεται πως αντιλαμβάνονται ότι αυτή η δουλειά γίνεται με αγάπη και αφοσίωση και με μοναδικό σκοπό να φέρει το χαμόγελο, και την έχουν αγκαλιάσει», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved