Αθηνά Οικονομάκου: Κι όμως! Έχει παντρευτεί και τρίτη φορά τον Φίλιππο Μιχόπουλο!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Κι όμως! Έχει παντρευτεί και τρίτη φορά τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως με τον Φίλιππο Μιχόπουλο έχουν παντρευτεί όχι μια, όχι δυο, αλλά τρεις φορές!

Είστε ζευγάρι από το 2013. Πώς διατηρείτε το πάθος στη σχέση σας;

Το πάθος είναι πολύ σημαντικό στη σχέση και το διατηρούμε με πολλή προσπάθεια, υπομο­νή, κατανόηση και σεβασμό. Αυτά είναι τα κλει­διά και προσπαθούμε πολύ και οι δύο. Το θέ­μα είναι η προσπάθεια να είναι ισότιμη, να την καταβάλλουν και οι δύο. Ο ένας μόνο δεν μπο­ρεί να κρατήσει μια σχέση. Επειδή θέλαμε πο­λύ και οι δύο να δημιουργήσουμε οικογένεια, ο ερχομός των παιδιών μας ήταν απόλυτα συ­νειδητή απόφαση. Φροντίζουμε λοιπόν να κρα­τάμε τις ισορροπίες και να έχουμε χρόνο και για τη μεταξύ μας σχέση. Πρέπει να καταλα­βαίνουμε και να αποδεχόμαστε αυτόν που έχου­με επιλέξει να είναι ο άνθρωπος μας. Να απο­δεχόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να αλλάξουμε και να προσπαθούμε να αλλάζουμε σταδιακά ό,τι πραγματικά δεν αντέχουμε, τόσο στον ίδιο μας τον εαυτό όσο και στο σύντροφο μας. Εκεί ετοιμάζουμε με τον Φίλιππο. Φυσικά, υπάρχουν τσα­κωμοί και εντάσεις, ποτέ δεν είναι όλα τέλεια, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.

Άρα εσείς έχετε βρει τον τρόπο.

Προσπαθούμε πολύ, όπως ανέφερα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, δεν είμαι μαζί του γιατί έτυχε να τον γνωρίσω. Είμαστε μαζί συνειδητά. Αγα­πά ο ένας τον άλλο, αισθανόμαστε ευτυχισμέ­νοι μαζί και θέλουμε να έχουμε μια υγιή και ισορροπημένη οικογένεια.

Του λες «σ' αγαπώ» και σου το λέει κι εκείνος;

Φυσικά, αν και όχι κάθε μέρα επειδή δεν προ­λαβαίνουμε! Ούτως ή άλλως, το θέμα δεν είναι να το λέμε κάθε μέρα, αλλά να νιώθουμε την ασφάλεια ότι ισχύει.

Θέλεις ο άντρας να είναι ο κυρίαρχος στη σχέση;

Αφήνω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στον Φίλιππο. Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και όλα τα αποφασίζουμε κατόπιν συζήτησης. Είμαι πολύ δυναμική ως άνθρωπος, όμως μου αρέσει να είναι εξίσου δυναμικός και ο άν­θρωπος που έχω επιλέξει. Δεν θα ήθελα να έχω ένα σύζυγο που να ευνουχίζω. Είμαι πο­λύ πειθαρχημένη, σε βαθμό που μπορεί κά­ποιες φορές να γίνομαι αυταρχική λόγω του απόλυτου ελέγχου και της οργάνωσης που επιδιώκω στη ζωή μου. Ευτυχώς, βρήκα ένα σύντροφο που δεν επηρεάζεται από αυτή την πτυχή μου. Μετά από συζητήσεις, αν και εί­μαι ισχυρογνώμων και δύσκολα βγάζει άκρη μαζί μου, μπορεί να υπερισχύσει η άποψη του. Αυτά τα χαρακτηριστικά μου προσπαθώ να αμβλύνω και ο Φίλιππος είναι ένας άνθρω­πος που με ισορροπεί. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι δεν πρέπει ούτε εγώ να ακο­λουθώ το ρυθμό και τον τρόπο του Φίλιππου ούτε εκείνος τους δικούς μου.

Έχετε κάνει έναν πολιτικό και ένα θρησκευ­τικό γάμο, όμως λέγεται ότι έχετε ανταλλάξει όρκους και σε κάποιον εξωτικό προορισμό. Ισχύει αυτό;

Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε! Είχα πει για πλάκα ότι δεν είναι δύο οι φορές που έχουμε παντρευτεί, αλλά τρεις. Ισχύει, αλλά δεν χρει­άζεται περαιτέρω ανάλυση. Ο Φίλιππος άλλω­στε δεν είναι υπέρ της έκθεσης της πολύ προσωπικής μας ζωής.

Πηγή: HELLO

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved