Survivor: Κι όμως η μητέρα της Μαριαλένας ανήρτησε βίντεο με τον Σάκη - Τι έκαναν οι τρεις τους;
Showbiz

Survivor: Κι όμως η μητέρα της Μαριαλένας ανήρτησε βίντεο με τον Σάκη - Τι έκαναν οι τρεις τους;

Survivor: Το ριάλιτι παιχνιδιού έριξε αυλαία την περασμένη Δευτέρα όμως η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πριν λίγες ώρες ήταν μαζί με την κόρη της και τον πρώην σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη.

Να σας θυμίσουμε πως η πρώην παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε δηλώσεις της στην κάμερα του Πρωινού είχε πει πως οφείλει μια "συγγνώμη" στον τραγουδιστή ενώ σχεδιάζει να "τα βρει" η μαμά της με τον Σάκη.

Δεν γνωρίζουμε για το πρώτο αλλά το δεύτερο έγινε ήδη πράξη, καθώς η Μαριαλένα είχε πει χαρακτηριστικά μια ημέρα πριν: «Η μαμά μου δεν μου είπε τίποτα για τη νίκη του Σάκη. Θέλω λίγο να ηρεμήσει, γιατί τη βρήκα τρελαμένη και στενοχωρήθηκα. Θα τη φέρω σε επαφή με τον Σάκη και θα τα βρούνε. Θα λυθούν οι παρεξηγήσεις. Δε φοβάμαι για αυτό».

Η κυρία Γεωργία χθες αργά το βράδυ (7/7) ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ένα βίντεο από το δείπνο που είχαν μαμά, κόρη και ο Σάκης Κατσούλης.

Οι τρεις τους ευδιάθετοι και χαλαροί έδειχναν να απολαμβάνουν το φαγητό τους και να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Έτσι η κυρία Γεωργία απαθανάτισε τη στιγμή και την δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε τη σχετική φωτό από το βίντεο της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved