Γιώργος Μαυρίδης: Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τη σύντροφό του, Κρίστη Καθαργιά
Showbiz

Γιώργος Μαυρίδης: Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές με τη σύντροφό του, Κρίστη Καθαργιά

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του, Κρίστη Καθαργιά απολαμβάνουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές και δεν διστάζουν να το μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο instagram.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και η πρόταση γάμου έγινε στη Χαλκιδική, όπου έκαναν τις διακοπές τους. Μάλιστα η Κρίστη είχε αναρτήσει στο Instagram «Χίλιες φορές ναι».

To ζευγάρι αυτή τη περίοδο χαλαρώνει και ξεκουράζεται, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα της συμπρωτεύουσας.

Πρόσφατα ο γνωστός tattoo artist είχε αποκαλύψει για το γάμο του: «Είμαι 43 χρονών, αλλά αισθάνομαι σαν 5χρονο. Γάμο θα έχουμε όταν εμείς αποφασίσουμε και όχι ο κορονοϊός. Από τη στιγμή που υπάρχει νομοθεσία που αποφασίζει πόσα άτομα θα πάνε σε έναν γάμο, είπαμε να το ακυρώσουμε, μέχρι να αποφασίσουμε εμείς πόσα άτομα θα καλέσουμε σε αυτή την όμορφη στιγμή. Καλύτερα να αποφασίσουμε εμείς, να είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για το τι θέλουμε να κάνουμε, όχι ο κορονοϊός. Στον γάμο μας θα είναι κουμπάρος ο Γιώργος Κατσινόπουλος από τη δική μου πλευρά. Και ένας ακόμη Γιώργος από την πλευρά της γυναίκας μου».

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και ο Γιώργος Μαυρίδης μας το απέδειξε αναρτώντας δυο φωτογραφίες μαζί με την ψυχολόγο που του έχει "κλέψει" την καρδιά στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved