Σπυροπούλου: Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό που πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές
Showbiz

Σπυροπούλου: Φόρεσε το ολόσωμο μαγιό που πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές

Γιατί με ολόσωμο μαγιό η Κωνσταντίνα είναι... καλλονή!

Η όμορφη παρουσιάστρια την οποία τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα δούμε στον ΣΚΑΙ, απολαμβάνει τις διακοπές της και μας τρελαίνει με τις φωτογραφίες της, οι οποίες να πούμε πως είναι και αρετουσάριστες.

Και πώς όχι αφού έχει χάσει περισσότερα από δέκα κιλά και είναι στα καλύτερά της. Και μπορεί στις περισσότερες φωτογραφίες της να ποζάρει με υπέροχα μπικίνι, όμως αυτή τη φορά επέλεξε ολόσωμο και θα ξετρελάνει!

Είναι από τα μαγιό που πρέπει να έχεις κι εσύ μαζί σου το φετινό καλοκαίρι!

Δες το στη gallery

«Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες.

Θέλει ισορροπία. Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας! Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους.», έχει πει η ίδια για τη μεγάλη απώλεια των κιλών της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved