Σάββας Πούμπουρας: Το ιδιαίτερο μήνυμα για την επέτειο του γάμου του
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: Το ιδιαίτερο μήνυμα για την επέτειο του γάμου του

Τέσσερα χρόνια γάμου γιορτάζει ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα την επί χρόνια φίλη του κι έπειτα σύντροφό του.

Ένας γάμος που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αυτή ήταν η επιλογή τους. Το ζευγάρι έκλεισε τέσσερα χρόνια γάμου με τον ίδιο να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτησή για την επέτειό τους. «4 χρόνια γάμου. 👦🏽❤️👩🏻
-
Όπως έχω ξαναπεί: μόνοι μας ερχόμαστε στη ζωή κ μόνοι μας φεύγουμε. Η ατομικότητα, η μοναχικότητα.. η αρμονία με τον εαυτό μας, είναι το σημαντικότερο πράγμα. Με τον άνθρωπο μας, συν-πορευόμαστε. Χωρίς εξαρτήσεις. Με αμοιβαία κατανόηση και ΑΠΟΔΟΧΗ. Να είμαστε όλοι καλά κ να προχωράμε αρμονικά 🙏🏽⭐️”, έγραψε.

«Παντρευτήκαμε για μας. Δεν το ανακοινώσαμε καλά-καλά ούτε στους γονείς μας. Το αποφασίσαμε σε μία μέρα με τη γυναίκα μου, χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες, χωρίς δημοσιότητα. Είναι κάτι προσωπικό και έγινε όπως το φανταστήκαμε.

Ταξιδεύοντας τέλη της προηγούμενης σεζόν με το «Χωρίς Αποσκευές» στην Πέγεια, ενθουσιάστηκα με το ναυάγιο που είδα. Εκεί μου ήρθε η ιδέα του γάμου. Γυρνώντας, το πρότεινα στην Αρετή και μου είπε «πάμε να το κάνουμε!». Το οργανώσαμε και ήμασταν όλοι μαζί γύρω στα τέσσερα με πέντε άτομα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα», είχε πει ο ίδιος εξηγώντας τον λόγο που ο γάμος έγινε κρυφά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved