Πρεμιέρα με εκπλήξεις στα μπουζούκια
Showbiz

Πρεμιέρα με εκπλήξεις στα μπουζούκια

Συνεργασίες «φωτιά» αναμένονται στις πίστες των νυχτερινών κέντρων μετά το πράσινο φως που έδωσε η κυβέρνηση για την επαναλειτουργία τους από την 1η Ιουλίου - Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για το reopening.

Aνατρεπτικές συνεργασίες και… απολαυστικά «παντρέματα» θα δούμε πάνω στην πίστα το φετινό καλοκαίρι, αφού μετά το πράσινο φως που έδωσε η κυβέρνηση τα νυχτερινά κέντρα ετοιμάζουν την επαναλειτουργία τους. Οι επιχειρηματίες ήδη έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές και δουλεύουν πυρετωδώς για να διαμορφώσουν τους χώρους για τη σωστή λειτουργία τους, σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα. Εκτός από τις νέες συνεργασίες που ευοδώθηκαν πρόσφατα, υπήρχαν και άλλες που ήταν να γίνουν από την προηγούμενη σεζόν, αλλά ματαιώθηκαν λόγω του κορονοϊού και ήρθε η ώρα πια να πραγματοποιηθούν.

Ένα από τα μαγαζιά, σύμφωνα με πληροφορίες του «Secret», που ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πύλες τους ξανά από τον Ιούλιο εκτός από το «ΥΤΟΝ», το οποίο υποδέχθηκε τον απόλυτο πρωταγωνιστή του, τον Νίκο Βέρτη (σ.σ. να θυμίσουμε ότι μετά την πρεμιέρα του, το νυχτερινό κέντρο ανακοίνωσε ότι κλείνει λόγω έξαρσης κρουσμάτων αυτές τις μέρες και αναμένεται να ανοίξει ξανά άμεσα). Μαζί του βρίσκονται η Josephine, αλλά και ο Χρήστος Ζώτος. Αν όλα πάνε καλά, σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πληροφορίες, άλλο ένα νυχτερινό κέντρο που πρόκειται να ανοίξει ξανά τις πόρτες του είναι το «Romeo», με επικεφαλής του σχήματος, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, τον Θοδωρή Φέρρη.

Στο ίδιο πρόγραμμα πιθανότατα θα δούμε και τους Alcatrash, που γνωρίζουμε καλά μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Το «Εμπατή Νοrth» θα λειτουργήσει ξανά και μάλιστα για πρώτη φορά διαμορφώνει κατάλληλα τον εξωτερικό του χώρο, ώστε να μπορεί ο κόσμος να απολαύσει από κοντά τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα έχει στο πλευρό του τον Δημήτρη Γιώτη και μαζί θα ξεσηκώσουν το κοινό σε open air μουσικές καλοκαιρινές βραδιές. Παράλληλα, αναμένονται και οι πρεμιέρες ορισμένων εκ των μεγαλύτερων, νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας, όπως το «Frangelico», με Σταμάτη Γονίδη και Χρήστο Μενιδιάτη, και το «Ροsidonio», με Πάνο Κιάμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο «Fantasia» στην παραλιακή θα δούμε τον Νίκο Οικονομόπουλο και στο «Τeatro» τη Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Γιάννη Πάριο. Η συνεργασία τους είχε ανακοινωθεί τον περασμένο χειμώνα, αλλά τελικά δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω του lockdown.

Στην Κύπρο. Παρά τα περιορισμένα σχέδια για νυχτερινή διασκέδαση στην Ελλάδα, η Κύπρος φαίνεται πως έχει βάλει γερά μπροστά τις μηχανές για να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Έτσι, από τις 2 Ιουλίου και κάθε Σαββατοκύριακο η Δέσποινα Βανδή εγκαθίσταται στη Λεμεσό, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Χριστόφορου και τους ΟΝΕ στο νυχτερινό κέντρο «Νότες». Στην Κύπρο περνούν μαζί τα βράδια τους και η Ελλη Κόκκινου με τον Λούκα Γιώρκα στο «Θέαμα».

Χειμώνας. Αν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε το τέταρτο κύμα της πανδημίας τον χειμώνα, η νυχτερινή διασκέδαση θα ανοίξει για τα καλά και θα υπάρξουν νέα σχήματα, ενώ θα πραγματοποιηθούν και οι συνεργασίες που είχαν κλείσει στο παρελθόν. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Αντώνης Ρέμος από την περσινή σεζόν είχε δώσει τα χέρια με τον Όμιλο Μαροσούλη για να εμφανιστεί στην «Ιερά Οδό» και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, αυτό που είχε με τον επιχειρηματία Κωστή Ματσίκα τη σεζόν 2019-2020 στο «Εναστρον», όπου εμφανιζόταν μαζί του και η Καίτη Γαρμπή, θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο συγκεκριμένο μαγαζί.

Τη νέα σεζόν θα δούμε μαζί την Δέσποινα Βανδή και την Αννα Βίσση μετά την ιστορική συνύπαρξή τους επί σκηνής στο «J2US» τον περασμένο Δεκέμβριο, προς έκπληξη των φαν αλλά και όλων των τηλεθεατών. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες έδωσαν τα χέρια με τον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου για να εμφανιστούν στο «Fever», ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν και κάτι δισκογραφικά, αφού και οι δύο ανήκουν στο δυναμικό της Panik Records.

Χαμός έγινε τις τελευταίες ημέρες με δημοσιεύματα και τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αφορούσαν τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Τριαντάφυλλου, του οποίου οι μετοχές μετά τη συμμετοχή του στο «Survivor» ανέβηκαν στα ύψη.

Πριν από λίγο καιρό, ο Τριαντάφυλλος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Γιάννη Τσακουμάκο και θα εμφανιστεί στο «Εstate» με την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Λίγα μέτρα μακριά, στον ίδιο όμιλο, όπως όλα δείχνουν, θα δούμε να συνυπάρχουν στη σκηνή ο Σάκης Ρουβάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Να θυμίσουμε ότι το 2018 οι δύο καλλιτέχνες ήταν να συνεργαστούν στην ίδια πίστα. Τέλος, ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πλούταρχος ετοιμάζουν για τον χειμώνα ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα για το κοινό της Θεσσαλονίκης και υπόσχονται ανεπανάληπτες βραδιές μοναδικής, αυθεντικής διασκέδασης στο «Fix».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved