Γιάννης Στάνκογλου: «Βλέπω τα πράγματα λίγο πιο απλά έχοντας προηγουμένως κινδυνεύσει»
Showbiz

Γιάννης Στάνκογλου: «Βλέπω τα πράγματα λίγο πιο απλά έχοντας προηγουμένως κινδυνεύσει»

Τον χειμώνα βλέπαμε τον Γιάννη Στάνκογλου στη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες» του ΜEGΑ, καλοξυρισμένο, να υποδύεται έναν άντρα με οριακή προσωπικότητα.

Τώρα το καλοκαίρι, έχει αφήσει γένια για να υποδυθεί τον Προμηθέα, τον ημίθεο που αψήφησε τους θεούς και μοιράστηκε με τους κοινούς θνητούς τη φωτιά. Άλλος ένας άντρας με οριακή προσωπικότητα. Ο Γιάννης έτσι κι αλλιώς αγαπάει να ξεπερνάει τα όρια του και αυτό δεν του βγαίνει ποτέ σε κακό.

Εξακολουθείς να κάνεις extreme sports;

Βέβαια, και δεν πρόκειται να τα σταματήσω ποτέ. Μου δίνουν ελευθερίες, μου δίνουν συναισθήματα που με κάνουν να κοιμάμαι πιο ήσυχος το βράδυ, με βοηθούν στην ψυχολογία μου. Βλέπω τα πράγματα λίγο πιο απλά έχοντας προηγουμένως κινδυνεύσει. Μια ελεύθερη πτώση, ένα scuba diving ή ένα ταξίδι, ας πούμε, μέσα στο βυθό με βοηθάνε να αντιμετωπίζω με έναν άλλο τρόπο την πραγματικότητα μου.

Έχεις δύο παιδιά. Δεν ένιωσες ποτέ ότι θα έπρεπε να κάνεις λίγο πίσω στο θέμα του κινδύνου;

Νομίζω ότι σε μένα συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Πιστεύω ότι καλά κάνω, γιατί όταν συνεχίζεις να κάνεις τα πράγματα που σου αρέσουν, δεν έχεις απωθημένα και σιγά-σιγά βρίσκεις τον τρόπο να ισορροπείς περισσότερο στη ζωή σου.

Δεν έχεις δηλαδή πλέον απωθημένα;

Πώς δεν έχω; Είναι πολλά τα πράγματα που θέλω να κάνω ακόμα στη δουλειά μου, θέλω να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να προοδεύουν και θα ήθελα να μάθω να παίζω ένα όργανο. Πρέπει να δουλέψω όμως πάνω σ' αυτό το τελευταίο και το θέμα είναι ότι χρειάζεται χρόνος. Τώρα θα μου πεις ότι πέρασε η καραντίνα και δεν έκανα τίποτα, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι μέχρι να φύγω από αυτή τη ζωή θα έχω μάθει να παίζω ένα όργανο.

Ο Προμηθέας θυσιάζεται για το γενικό καλό. Εσύ θα έκανες κάτι ανάλογο;

Αν ήμουν απόλυτα βέβαιος ότι το δίκιο είναι με το μέρος μου και βέβαια θα το έκανα. Και αν έπρεπε να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους, θα το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πηγή Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved