Πέμη Ζούνη: «Δεν βάζω πλέον τα γυαλιά μου για να με δω στον καθρέφτη, γιατί αγριεύομαι»
Showbiz

Πέμη Ζούνη: «Δεν βάζω πλέον τα γυαλιά μου για να με δω στον καθρέφτη, γιατί αγριεύομαι»

Η Πέμη Ζούνη είναι μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στο χώρο του θεάτρου ωστόσο, όπως η ίδια δήλωσε η σχέση της με τον καθρέφτη δεν είναι ευχάριστη πια.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε επίσης στην κόρη της και στην επιθυμία της να γίνει γιαγιά.

Έχετε και τη μοναχοκόρη σας, που ωστόσο τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο.

Η Ελεονώρα είναι όλη μου η ζωή.

Πριν από δύο χρόνια η Ελεονώρα παντρεύτηκε. Πώς σας φαίνεται η ιδέα του να γίνετε σύντομα γιαγιά;

Το θέλω πολύ! Αλλά είναι κάτι που εκείνη δεν σχεδιάζει να κάνει ακόμη, οπότε δεν μιλάω.

Η αλήθεια είναι πως το να βάζεις δίπλα από το «Πέμη Ζούνη» τη λέξη «γιαγιά» κάπως ακούγεται περίεργο!

Ναι, αλλά είναι τόσο γλυκό. Όταν τη βλέπω να κρατάει στην αγκαλιά της κανένα συγγενικό μωρό -που τα λατρεύει-, συγκινούμαι. Και εκεί δεν χωράει η ματαιοδοξία της ηλικίας. Αλήθεια! Καμιά γυναίκα που αγαπάει πραγματικά δεν θα αφήσει τη ματαιοδοξία να μπει στη μέση.

Ποια είναι η σχέση σας με τον καθρέφτη;

Δεν είναι πολύ ευχάριστη πια. Δεν θα βάλω δηλαδή τα γυαλιά μου για να με δω στον καθρέφτη. Γιατί όταν τα βάζω, αγριεύομαι. Έτσι που με βλέπω λίγο πιο «φλου», χωρίς γυαλιά, είναι καλύτερα. Οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν γενναία το να μεγαλώνουν και να αντικρίζουν τη φθορά δεν το λένε αλλά διανύουν μια δύσκολη διαδρομή. Τώρα το κατάλαβα και εγώ. Και σε αυτές τις γυναίκες βγάζω το καπέλο.

Σε αυτή την περίπτωση ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία;

Όταν γίνεται πια εμφανές. Εκεί είναι δύσκολο. Σου λείπει η παλιά σου εικόνα, η ένδοξη, η ανθισμένη. Αλλά, εντάξει, αν δεν συμφιλιωθούμε με τα βασικά στάδια της ζωής μας, τότε είμαστε για χαστούκια.

Νιώθετε πως μεγαλώνετε όμορφα;

Δεν έχω παράπονο. Έτσι και αλλιώς, η δική μου γενιά -ευτυχώς!- δεν είχε επενδύσει στην εξωτερική εμφάνιση - βλέπε Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Θέμιδα Μπαζάκα κ.ο.κ. Μεγαλώνουμε όλες κανονικά. Και έτσι είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη.

Ωστόσο, έχετε υπάρξει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Κι αυτές ,τις γυναίκες τις έχουμε συχνά στο μυαλό μας και ως μοιραίες.

Τι σημαίνει «μοιραία»; Ο Καμπανέλλης έχει πει ότι κάθε γυναίκα μπορεί να είναι μοιραία για έναν άντρα. Αλλά το να είσαι μοιραίος κατ' επάγγελμα δεν το έχω καθόλου. Και δεν μου αρέσει και η λέξη «μοιραία γυναίκα» γιατί έχει μια σκοτεινή έννοια. Δεν το φοράω αυτό καθόλου. Ίσα ίσα που είμαι πολύ αυτοσαρκαστική και ταπεινή στις προσεγγίσεις μου. θαυμάζω έντονα, το δείχνω και είμαι πολύ ανοιχτή στις σχέσεις γιατί δεν μπορώ τη στρατηγική και τις δηθενιές.

Πηγή ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved