Ουγγαρέζος: Τα συγκινητικά λόγια στον Φαίη Σκορδά αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής!
Showbiz

Ουγγαρέζος: Τα συγκινητικά λόγια στον Φαίη Σκορδά αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής!

"Το πρωινό" του ΑΝΤ1 έριξε αυλαία και όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα είναι μαζί τους την επόμενη σεζόν.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν με το τηλεοπτικό κοινό, αποχαιρέτησαν τον συνεργάτη τους με τον δικό τους τρόπο!

«Φτάσαμε στο τέλος! Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα να σας ευχαριστήσουμε όλους. Μία χρονιά ιδιαίτερη, ήμασταν μαζί, την περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ και μπροστά από τις κάμερες και πίσω. Και τα παιδιά που δουλεύουν νυχθημερόν με όλες αυτές τις δυσκολίες φέτος. Να ευχαριστήσουμε το κανάλι…» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια όμως, δεν αρκέστηκε μόνο στα on air λόγια και ευχές που του είπε αλλά μας συγκίνησε με αυτά που του είπε, αμέσως μετά το φινάλε της εκπομπής, στα παρασκήνια και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Και φυσικά εκείνος της απάντησε και την συγκίνησε παράλληλα.

«Ποτέ δεν σε αφήνω. Το ξέρεις ότι σ’ αγαπάω. Σου είχα πει ότι θα φύγω όταν δεν θα με χρειάζεσαι άλλο. Πρέπει να περάσω τάξη. Να πάω στην επόμενη τάξη. Θα έρχομαι να σας βλέπω. Μπορεί να γυρίσω, να ξανακάνω την τάξη», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη Φαίη Σκορδά.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved