Γιώργος Μαζωνάκης: Κατέκτησε τα VMA 2021 με το «Ώρες Μικρές»!
Showbiz

Γιώργος Μαζωνάκης: Κατέκτησε τα VMA 2021 με το «Ώρες Μικρές»!

Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης κατέκτησε το Βραβείο «Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς» των MAD Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ με την επιτυχία του «Ώρες Μικρές».

Στη χθεσινή τηλεοπτική προβολή των MAD Video Music Awards 2021 από τη ΔΕΗ η συγκεκριμένη απονομή αποτέλεσε highlight της εκδήλωσης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρόλο παρουσιάστριας να προλογίζει το τιμητικό βίντεο του αξιότιμου Δημάρχου Αθηναίων, κου Κώστα Μπακογιάννη, το οποίο είχε μαγνητοσκοπηθεί στο χώρο της Τεχνόπολης λίγες ημέρες πριν, ο οποίος ήταν και ο απονεμητής, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατάφερε να δώσει το “παρών”.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media, πριν λίγες ημέρες, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αθηναίων, τους συντελεστές του τραγουδιού, τους συνεργάτες και το κοινό.

Δείτε την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/CQnusPyrCDZ

Το τραγούδι «Ώρες Μικρές» σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελένης
Γιαννατσούλια, αποτελεί ένα αυθεντικό ζεϊμπέκικο, το οποίο έχει λατρευτεί από το κοινό κατακτώντας την κορυφή των ραδιοφώνων και χάρη στο οποίο ο Γιώργος Μαζωνάκης εμπνεύστηκε και ηγείται της πρωτοβουλίας «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές» που στόχο έχει να φωτίσει τη δύναμη και τη μοναδικότητα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, επικεντρώνοντας στον ήχο του μπουζουκιού.

Η πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη, έχει βρει τεράστια ανταπόκριση κι έχει
ευαισθητοποιήσει κοινό και ειδικούς τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε διεθνές επίπεδο!

Έχουν αποστείλει μηνύματα υποστήριξης δεκάδες προσωπικότητες και κορυφαίοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο (Ελλάδα, Κύπρος, Γαλλία, Τουρκία, Ισραήλ), ενώ ο Μίκης Θεοδωράκης απέστειλε τιμητική επιστολή.

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση της εκστρατείας καταγράφεται με περισσότερες από 10
εκατομμύρια προβολές των βίντεο, περισσότερα από 50 εκατομμύρια impressions στα
social media του Γιώργου Μαζωνάκη, περισσότερα από 1.500 social media stories από κοινό και ΜΜΕ που «αγκάλιασαν» και «αγκαλιάζουν» την πρωτοβουλία αυτή, καθώς και χιλιάδες εμφανίσεις στα ΜΜΕ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved