Γιάννης Κουκουράκης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό - «Καλό δρόμο προς το φως, όχι αντίο»
Showbiz

Γιάννης Κουκουράκης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό - «Καλό δρόμο προς το φως, όχι αντίο»

Ένα πολυαγαπημένο του πρόσωπο έφυγε από τη ζωή και ο Γιάννης Κουκουράκης το αποχαιρέτησε για τελευταία φορά.

Η καλή του φίλη Χρυσούλα, έφυγε από τη ζωή και ο ηθοποιός την αποχαιρέτησε με μια δημόσια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Τα λόγια για τον θάνατο της φίλης του, Χρυσούλας «ραγίζουν» καρδιές ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να συλλυπηθούν στον Γιάννη Κουκουράκη.

Ο Γιάννης Κουκουράκης πόσταρε στο instagram φωτογραφία της φίλης τους και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα είναι μια μέρα μουδιασμένη. Μια μέρα Βαριά. Σήμερα σε αποχαιρετούμε. Και δεν το πιστεύουμε. Χρυσούλα μας. Κορίτσι μου καλό και αγαπημένο. Αγαπημένο μας πλάσμα. Χρυσούλα μου, καλό σου ταξίδι φιλαράκι μου. Ήταν μεγάλη μου τιμή να είσαι το φιλαράκι μου. Μεγάλη. Πολύ. Όσοι σε ξέρουμε, το γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό. Ήταν μεγάλη τύχη να είσαι κομμάτι της ζωής μας. Και θα είσαι. Γιατί οι φιλίες κρατούν για πάντα.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές μας. Και εκείνη την κουβέντα που κάναμε σπίτι μου, όταν ανταμώσαμε. Πόσο γελάσαμε τότε. Σήμερα χάσαμε ένα δικό μας παιδί-διαμάντι. Μια ψυχάρα, τόσο ροκ, όσο λίγες. Έναν υπέροχο άνθρωπο. Καλό δρόμο φιλαράκι μου προς το φως, γιατί μόνο προς τα εκεί θα μπορούσες να πας. Μόνο στο φως. Σε αγαπάμε πολύ. Πάρα πολύ Χρυσούλα μου. Φιλαράκι μου καλό. Όχι αντίο».

Δείτε την ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CRGr-eDLa7e
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved