Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το φινάλε του «Pop up»
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το φινάλε του «Pop up»

Pop Up: Φινάλε έκανε η μεσημεριανή εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου το μεσημέρι της Παρασκευής (9/7) και το κλίμα ήταν άκρως συγκινητικό. 

Η Ηλιάνα αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Pop Up με δάκρυα στα μάτια στο φινάλε του Pop Up.

Η παρουσιάστρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της είπε χαρακτηριστικά λίγο πριν το τέλος: «Θα ευχαριστήσω όλους εσάς! Θα σας πω ότι έλειπα πάρα πολλά χρόνια, γύρισα, ένα κορίτσι μόνο του. Η εικόνα που βλέπετε είναι πολύ διαφορετική από την πραγματικότητα. Και όταν βλέπατε έτσι ένα όμορφο Instagram, υπήρχε ένα κορίτσι πίσω με πέντε ευρώ στην τσέπη, μισά μισά με την Έλενα Χριστοπούλου».

Ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγες ώρες μετά έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο instagram και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, αναφέροντας τα παρακάτω:

«ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Αληθινή αγάπη, αληθινή χαρά, αληθινή ευγνωμοσύνη, αληθινή ομάδα. Σε μια χρονιά δύσκολη για όλους είχα στο πλευρό μου εσάς. Να με κρατάτε από το χέρι, να με μαθαίνετε, να με προσέχετε, να με αγαπάτε. Μου έχετε μοιράσει απλόχερα την αγάπη σας. Και με τη σειρά μου με όποιο τρόπο μπορώ θα ανταποδίδω. Εύχομαι όπως περάσαμε αυτή τη χρονιά να περάσουμε κι άλλες πολλές μαζί. Γέλασα, αγχώθηκα, φοβήθηκα, έμαθα, πάλεψα, αγάπησα, πόνεσα, έκλαψα. Αλλά ήταν δάκρυα ελπίδας, δάκρυα χαράς. Κάθε βράδυ μετρούσα και μετράω τις ευλογίες μου και αυτές είστε εσείς. Με σεβασμό, ταπεινότητα, πίστη, υπομονή και επιμονή θα συνεχίσω. Θα συνεχίσω γιατί το οφείλω σε εσάς. Και ειδικά στα μικρά παιδάκια σας που μου στέλνουν γράμματα, μου μιλάνε για την ημέρα τους, για τα ζωάκια τους και για τα όνειρα τους. Θα είμαι δίπλα τους και δίπλας σας και θα αποδείξουμε μαζί ότι η αγάπη έχει τη μεγαλύτερη δύναμη. Τη δύναμη που μου δίνετε εσείς. Σας αποχαιρετώ για το καλοκαίρι. Θα είμαστε μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο, αλλιώς. Αλλά θα είμαστε μαζί. Ευχαριστώ ξανά (και ξανά και ξανά) τους συνεργάτες μου έναν προς έναν. Σας αγαπάω πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ για όλα».

Δείτε την ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/CRHGN7csvzp
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved