8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε φορώντας τις πιο εναλλακτικές γόβες ever! Θα ξετρελαθείς
Showbiz

8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε φορώντας τις πιο εναλλακτικές γόβες ever! Θα ξετρελαθείς

8 λέξεις: Σχεδόν αμέσως μετά το φινάλε της σειράς, η πρωταγωνίστρια ανέβηκε στα σκαλιά της εκκλησίας.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και πόσταρε μία φωτογραφία, γνωστοποιώντας το όμορφο γεγονός.

Ο λόγος για την Κρίστη Παπαδοπούλου.

Η όμορφη ηθοποιός ήταν μια υπέροχη νύφη. Φόρεσε ένα απίθανο λευκό νυφικό σε λιτή μεν γραμμή αλλά με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Αυτό όμως που μας τράβηξε την προσοχή και σίγουρα θα ξετρελάνει και εσένα είναι οι γόβες που επέλεξε, οι οποίες παρεμπιπτόντως ήταν απόλυτα ταιριαστές με το αξεσουάρ στα μαλλιά της.

Οι γόβες της ήταν λευκές με σχέδια σε ροζ και πράσινες αποχρώσεις!

Δες την κούκλα νύφη στη gallery

«Και κάπως έτσι, απρόσμενα αναπάντεχα και με πολλή ευλογία από φίλους και συγγενείς ανοίξαμε έναν καινούριο κύκλο! Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, από όλες τις χώρες που μας έκανε την τιμή να παρευρεθεί, ήταν συγκινητικό να βλέπεις σχεδόν όλη σου την ζωή σε ένα πάρτυ, στέλνω πολλή αγάπη και σε αυτούς που έλειπαν! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.. τελικά ήταν όμορφο!! Μακαρι να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε !

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που μέχρι λίγους μήνες πριν ήταν άγνωστος για μένα αλλά ήταν ένας Άγγελος και με βοήθησε σε όλα τα πράγματα για να γίνει αυτό το πάρτυ πιο όμορφο @angelastavrinou να σε έχει ο Θεός πάντα καλά! Κουμπαρουληδες να μας προσέχετε ! Αγαπημένοι γονείς σας ευχαριστούμε για όλα που μας χαρίσατε απλόχερα!», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved