Δημητροπούλου: Το μήνυμα μετά τη χειμαρρώδη συνέντευξη του Τσαλίκη και τις αποκαλύψεις για τον ΣΚΑΙ
Showbiz

Δημητροπούλου: Το μήνυμα μετά τη χειμαρρώδη συνέντευξη του Τσαλίκη και τις αποκαλύψεις για τον ΣΚΑΙ

Με αφορμή τα γενέθλιά της αλλά και την μεγάλη επιτυχία του γιου της, Βασίλη, ο οποίος πέρασε στο Πανεπιστήμιο, η Δώρα Δημητρόπουλου έκανε μια ανάρτηση μέσα από την όποια έστειλε το δικό της μήνυμα.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο Γιώργος Τσαλίκης, καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για πρώτη φορά μίλησε για όλα όσα συνέβησαν με τον ΣΚΑΙ και την τροπή που έχει πάρει το θέμα.

Χειμαρρώδης και αφοπλιστικός ο τραγουδιστής ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν έχω κάτι με το ΣΚΑΪ, έχω με τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τις υποθέσεις του ΣΚΑΙ. Νιώθω τρομερή απογοήτευση και αηδία. Με κοροϊδέψανε και κοροϊδέψανε τον κόσμο. Μου έδειξαν ένα mail που στην ουσία έλυναν το συμβόλαιό μου, μου άνοιξε η μύτη και με έτρεξαν στον καρδιολόγο», είπε και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω. Κλείνω ραντεβού με την Μαραγκουδάκη και δεν πήρα απάντηση. Λες μ@λ@κίες, της λέω. Τους έδωσα μία εβδομάδα για να μου δώσουν άλλο πρότζεκτ».
Έξαλλος ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το κανάλι του έστειλε εξώδικο και του ζητάει χρηματική αποζημίωση.

«Εγώ δεν θα μίλαγα καθόλου. Χτύπησε το τηλέφωνό μου από πολλούς παρουσιαστές και μου είπαν για απίστευτες συμπεριφορές, για καναλάρχες που διαλύουν ζωές. Αν το κάνουν αυτό σε μένα, τι θα κάνουν στο νεαρό απόφοιτο δημοσιογραφικής σχολής; Αυτό που ρώτησα και τους παρουσιαστές ήταν γιατί δεν μιλάτε; Μου είπαν πως 4-5 πόρτες είναι τα μαγαζιά, δεν μπορείς να κλείσεις πόρτες».
«Θέλουμε να τα βάλουμε με οποιοδήποτε δεν σέβεται την αξιοπρέπεια μας, τον επαγγελματισμό μας και την ψυχή μας. Θα πρέπει να σέβονται, θα το πάω μέχρι τέλους».

Μετά από αυτό το ξέσπασμα η σύζυγός του, Δώρα έγραψε στο Instagram της:

«Το μεγαλύτερο δώρο για τα γενέθλια μου, μου το έδωσε ο γιος μας ο Βασίλης με την είσοδο του στο Πανεπιστήμιο 🌸
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και για την αγάπη σας, και θέλω να πω και ένα μπράβο στον Γιώργο που δε φοβάται να πει την αλήθεια του, ένα μπράβο για τη ντομπροσύνη του και την αγάπη και τη στήριξη του στους ανθρώπους που δέχονται οποιασδήποτε μορφής bulling ή βία …
Είδε στο πρόσωπο του όλους αυτούς που έχουν βρεθεί στη θέση του και δε μπόρεσαν να μιλήσουν!
Μπορεί να ταράχτηκε την ώρα που μίλησε αλλά η αλήθεια ΠΑΝΤΑ αξίζει τον κόπο!
Κι αυτό «δώρο» και μάθημα ήταν για μένα και τα παιδιά μας που αύριο θα βγουν έξω σε αυτή τη ζούγκλα και θα έρθουν αντιμέτωποι με ανάλογες καταστάσεις!
Με την Παναγία αγκαλιά προχωράμε και αφήνουμε πίσω το φόβο ..
Αγάπη και χαρές στις οικογένειες σας ♥️»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved