Δέκα λεπτά κήρυγμα: Έκπληξη! Η «Μαριλένα» έγινε μαμά για πρώτη φορά
Showbiz

Δέκα λεπτά κήρυγμα: Έκπληξη! Η «Μαριλένα» έγινε μαμά για πρώτη φορά

Ουδείς γνώριζε πως η τηλεοπτική «Μαριλένα» από την σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα» ήταν έγκυος!

Η Χριστίνα Σέιχ έγινε μαμά και η αποκάλυψη έγινε από την επίσημη σελίδα του μαιευτηρίου στο facebook.

Η ηθοποιός βιώνει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της κρατώντας στα χέρια της το πρώτο της μωράκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«It’s a girl! Η ηθοποιός Χριστίνα Σέιχ πήρε εξιτήριο σήμερα μαζί με το υγιέστατο μωράκι της. Ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι γερή και ευτυχισμένη. Στην φωτογραφία μαζί με τον ιατρό της κ. Παντελή Τρομπούκη, Μαιευτήρα Γυναικολόγο και από αριστερά οι κυρίες Μαρίνα Παπατσουκάκη και Φανή Βλάχου, Μαίες», σημείωσαν στη δημοσίευση.

Δες την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι της αγκαλιά

Η πρώτη προβολή της σειράς έγινε το 2000 και παρακολουθούσαμε τις περιπέτειες του Λεωνίδα, του Τέλη, και της Μαριλένας.

Η σειρά αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αφού οι τρεις έφηβοι και τα καμώματά τους φαίνεται να διασκέδαζαν τους τηλεθεατές. Μάλιστα, τώρα που το mega channel εκπέμπει ξανά, το «Δέκα λεπτά Κήρυγμα» προβάλλεται σε επανάληψη, σημειώνοντας αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Η Χριστίνα Σέιχ, λοιπόν, ξεχώρισε, ωστόσο μετά το τέλος του σήριαλ αποστασιοποιήθηκε από τον χώρο της υποκριτικής και των media και δεν έκανε κάποια άλλη τηλεοπτική εμφάνιση. Μια πρόσφατη, όμως, παρουσία της έγινε μέσα από το κανάλι του Ρένου Ρώτα στο youtube, με την Χριστίνα να κάνει γυμναστική με τον ηθοποιό και να είναι εξίσου όμορφη, όπως την πρώτη φορά που την γνωρίσαμε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved