Μαρία Μπεκατώρου: Η φωτό με ολόσωμο μαγιό μετά την μεγάλη απώλεια των κιλών της είναι το κάτι άλλο
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Η φωτό με ολόσωμο μαγιό μετά την μεγάλη απώλεια των κιλών της είναι το κάτι άλλο

Πιο αδύνατη από ποτέ η Μαρία Μπεκατώρου.

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε την παρουσιάστρια έτοιμη να κάνει νέα ξεκινήματα, αφού ακόμη δεν έχει γνωστό αν ο κύκλος της στον Ant1 έχει κλείσει.

Για την ώρα η Μαρία απολαμβάνει τις διακοπές της έχοντας ξεκινήσει από το πανέμορφο νησί της Σύρου.

Η ίδια μάλιστα μοιράζεται υπέροχες καλοκαιρινές φωτογραφίες και ανάμεσα σε αυτές είδαμε και μια απίθανη με το ολόσωμο μαύρο μαγιό της.

Όπως θα δεις κι εσύ στη gallery που ακολουθεί η Μαρία έχει χάσει όλα εκείνα τα περιττά κιλά που την ενοχλούσαν και είναι πραγματικά μια άλλη.

«Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα. Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανιτά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά» είχε πει η ίδια.

Δες την στη gallery

Τώρα σχετικά με τα σενάρια που την θέλουν εκτός Ant1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, πολλά έχουν ακουστεί.

Την ώρα που το συμβόλαιό της με το κανάλι του Αμαρουσίου λήγει, η όμορφη παρουσιάστρια δεν δείχνει να έχει βρει με τον ΑΝΤ1 τη χρυσή τομή για το μέλλον της συνεργασίας τους, η οποία κρατάει εδώ και μία οκταετία. «Δεν έχει βρεθεί τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ήταν κάτι που θα επιθυμούσε η Μαρία Μπεκατώρου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι του χρόνου ενδέχεται να μην επιστρέψει το YFSF. Υπάρχει σκέψη να το ξεκουράσουν.

Ο ΑΝΤ1 πάντως, ανεξαρτήτως του prioject, τη θέλουν στο κανάλι, θεωρούν σίγουρο ότι θα μείνει στο κανάλι» είχε αποκαλυφθεί πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό παρασκήνιο που ήθελε τη Μαρία Μπεκατώρου ήδη να έχει έρθει σε επαφή με το Mega για να εξετάσει το ενδεχόμενο μεταγραφής της. Η ίδια εκπομπή επανήλθε με νέο τηλεοπτικό ρεπορτάζ με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου στην οποία προτάθηκε από το Mega η παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού The Chase ενώ ακούγεται ότι συζητάει με το κανάλι της Συγγρού και την πιθανότητα να παρουσιάζει ένα λαμπερό σόου, τα δικαιώματα του οποίου θέλει να εξασφαλίσει το Mega.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι το συμβόλαιο της παρουσιάστριας ισχύει για 2+1 χρόνο.
Τώρα βρισκόμαστε στη λήξη των δύο ετών όμως ο επιπλέον ένας χρόνος μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με τη συναίνεση της ίδιας της Μαρίας που ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα χαρτιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved